Forkælelse og velvære i Nordjylland - Naturskønne omgivelser | VisitNordjylland

Forkælelse og velvære i Nordjylland

Blomsterne spirer, lyset bryder frem og roen sænker sig. Alt føles magisk, perfekt til en ferie fuld af forkælelse og velvære - sådan er det at holde ferie, nord for det du kender. Mærk vinden i håret og ro i sjælen med strand, fjord og natur i en klasse for sig. Nord for det du kender, ligger nogle af Danmarks dejligste badehoteller og Nordjyllands feriecentre byder på wellness og forkælelse i naturskønne omgivelser. Forkæl dine smagsløg på nogle af Danmarks bedste restauranter med udsøgt gastronomi og udsigt til Vesterhavet, Limfjorden eller Aalborgs pulserende byliv.

Overnatning i Nordjylland

Træk stikket ud og nyd en god nats søvn i Nordjylland, hvor du sover side om side med naturen. Vi har alt fra badehoteller, kroer, hoteller, bed & breakfast og meget mere.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Aktiv i den nordjyske natur

Få pulsen op nord for det du kender, mens du bevæger dig i naturskønne omgivelser.

Byoplevelser i Nordjylland

Byerne er i en klasse for sig, her i landet nord for det du kender. Lad dig forføre af den nordjyske hovedstad - Aalborg, eller mærk pulsen i lokalområdet.

Nyd kunsten og kulturen i Nordjylland

Nord for det du kender er det ingen kunst at hygge sig, der er rig mulighed for at opleve kulturelle perler.

Romantiske steder i Nordjylland

Få gode tips til romantiske oplevelser i rolige omgivelser. Der er garanti for en dejlig ferie, hvor i dyrker tosomheden og kærligheden til hinanden.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.