Forår i Nordjylland | VisitNordjylland

Forår i Nordjylland

Solen bryder frem, og solskinstimerne stiger i takt med overskuddet til at opleve. I et land nord for det du kender, findes lærerige oplevelser, for både store og små. Blomsterne spirer i skovbunden og indbyder til hyggelige stunder i det fri, hvor solens stråler rammer dine kinder. I Nordjylland kan du tage på opdagelse i naturen, hvor du og din familie kan nyde forårsmånederne. Her på siden finder du en oversigt over begivenheder i foråret, og et overblik over, hvilke spændende oplevelser naturen bringer i løbet af de kommende måneder. Et sikkert forårshit er udflugter i naturen, men er du mere til ro og hygge, så nyd en kop kaffe i solen på en af Nordjyllands caféer. Hvis vejret ikke er til kaffe i solen, så tag en tur på kunstmuseum eller prøv en af Nordjyllands mange gratisoplevelser. 

Helligdagsferier i Nordjylland

I foråret vrimler det frem med tilbud til de hyggelige helligdage og miniferier i Nordjylland.

Påske i Nordjylland

I Nordjylland findes oplevelser, der giver minder og glæde. Find inspiration til at gøre din påskeferie til noget helt særligt.

Vikinger i Nordjylland

Nordjylland er fuld af spor fra vikingetiden. Her er masser af vikingemarkeder og seværdigheder som f.eks. Fyrkat, Aggersborg, Sebbersund og Lindholm Høje.

Store nordjyske sportsevents

Hele året igennem er der udfordrende sportsevents rundt omkring i Nordjylland. Den varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.