Byer og steder i Nordjylland | VisitNordjylland
Udforsk Nordjyllands hyggelige byer og feriesteder

Feriesteder i Nordjylland

Udforsk Nordjyllands hyggelige byer og feriesteder

Byer og steder i Nordjylland

Der er masser af dejlige feriebyer og feriesteder at besøge i Nordjylland. Hele året rundt er Nordjylland fuld af oplevelser - brusende Vesterhav, milde og børnevenlige badebyer ved østkysten og maritim stemning langs Limfjorden og Mariagerfjord. I Nordjylland er der tid og plads til at udforske hyggelige byer og købstæder samt gå på opdagelse i Nordjyllands storby - Aalborg. Oplev nordjysk kunst, kultur og få masser af lokale smagsoplevelser, f.eks. skagensmalerne, unik arkitektur, udsøgt gastronomi og masser af frisk luft!

Find inspiration fra Skagen i nord til Mariagerfjord i syd - fra Klitmøller længst mod vest til Hals og Læsø mod øst.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. 

Løkken

Løkken er en klassisk badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor du finder en af Danmarks bedste strande. Her er der friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. 

Gl. Skagen i Nordjylland

Løgstør

Oplev hyggelig, maritim feriestemning i "Muslingebyen Løgstør" - nyd musik i særklasse til Kanaljazz og Løgstør Open Air eller spis jer mætte i lækre muslinger til muslingehøstfest og muslingefestival.

Hals

Den hyggelige fiskerby Hals ved Limfjordens østlige udmunding ud i Aalborg Bugt langs Kattegat. Oplev markedet hver onsdag om sommeren og nogle af Danmarks mest børnevenlige strande.

Øster Hurup

Danmarks ubetinget mest børnevenlige strand ligger ved det gamle fiskeleje Øster Hurup - smukt placeret ved Kattegat på den himmerlandske østkyst mellem Lille Vildmose og Mariager Fjord.

Byoplevelser i Nordjylland

Nordjylland er fuld af hyggelige havnebyer og købstæder. Hvis det hellere skal være storbyoplevelsen, så er Aalborg Nordjyllands hovedstad og byder på masser af puls - hele året rundt.

Aalborg

Oplev Aalborg - Nordjyllands hovedstad - en levende og hyggelig storby

Thisted

Thys hovedstad Thisted byder på rigt handelsliv, små krinkelkroge og strejf af fordums tider med smukke gamle bygninger.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.

Læsø

Nordjyllands solskinsø - Læsø - byder på ro, stemning og enestående natur. Dertil er Læsø jo kendt for sine unikke tangtage, saltsyderi og lokale smagsoplevelser, bl.a. jomfruhummer.

Mariager Fjord

Mariager Fjord - Danmarks længste og smukkeste fjord - omgivet af hyggelige fjordbyer, natur, skov og minder fra vikingetiden.

Mors

Limfjordens perle - Mors byder på skøn natur, moler langs fjordbredden og et hav af skaldyr og smagsoplevelser.

Thy

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.