Ferieoplevelser for børn | VisitNordjylland

Ferieoplevelser for børn

Nordjyllands museer og oplevelsescentre byder på et væld af spændende aktiviteter i efterårsferien.

Er du vild med lærerige oplevelser, så tag f.eks. på jagt efter fossiler på Mors, lær at skyde med bue og pil på Fyrkat Vikingecenter eller bliv klogere på 2. verdenskrig på bunkermuseerne i Hanstholm, Hirtshals og Frederikshavn.

Se et udvalg af nordjyske museer og oplevelsescentre - hvor der tilmed er gratis entré for børn under 18 år:

Del denne side

Efterårsferien

Der er fuld fart over Nordjylland i efterårsferien med masser af spændende events for hele familien. Tag til høstfester, kom helt tæt på dyrene eller gå på opdagelse i naturen og meget mere.

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Indendørsaktiviteter for børn

I Nordjylland er der masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Udsigtspunkter i Nordjylland

Nordjyllands natur er helt fantastisk og det er svært at udpege det mest imponerende udsigtspunkt. Her findes masser af romantiske steder og tankesteder, hvor du kan nyde roen og stilheden. 

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.