Færger i Nordjylland | VisitNordjylland

Færger i Nordjylland

Færger i Nordjylland

Nordjylland har mange færgeruter, hvilket betyder at der er rig mulighed for en transport på vands i det nordjyske. Har du lyst til at besøge de mange nordjyske øer i Limfjorden, er det bl.a. muligt at komme på en færge imellem Thy og Mors. Trænger du til solskin, så kan du tage en færge til Læsø, der har flest solskinstimer i hele Danmark. Det er også en mulighed, at kombinere en ferie i Nordjylland med en tur til enten Norge eller Sverige fra Hirtshals eller Frederikshavn

Vil du vide mere om de nordjyske færgeruter, så læs mere her.

Her er en liste med færger i Nordjylland, hvor der er forskellige afgangstider og priser. Se mere info under den enkelte.

Del denne side

Overnatning i Nordjylland

Nordjyllands enestående natur og kulturoplevelser er lige udenfor døren året rundt. Slap af på hotellet i byen, badehotellet ved stranden eller den hyggelige kro i skoven. Se muligheder her.

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni.

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.