Tilbud på produktion af video | VisitNordjylland
Jyske Ås

Tilbud på produktion af video

VisitNordjylland ønsker at udvide markedsføringen af Nordjylland med video content til bl.a. websiderne visitnordjylland.dk / .de og .com samt til VisitNordjyllands YouTube kanal og andre sociale medier som VisitNordjylland anvender.

Uanset målgruppen, er det helt sikkert at turisten bruger internettet i researchfasen og i beslutningsprocessen når der skal vælges feriedestination og der er stor chance for at turisten har en smartphone eller en tablet med på ferien, som benyttes til f.eks. informations- og inspirationssøgning, på sociale medier som Twitter, Facebook, Instagram, YouTube og en håndfuld andre sociale apps, foruden sms.

VisitNordjylland ønsker at levere brugbart, interessant og underholdende video content på de forskellige tilgængelige medier med det formål at opbygge brand-værdi, inspirere og skabe identifikation samt genkendelse og -genkaldelse for derigennem at motivere til besøg og øge antallet af turister i regionen.

Formål:

At øge kendskabet til brandet VisitNordjylland samt styrke Nordjyllands position som danskernes fortrukne feriedestination. Indholdet skal være målrettet VisitNordjyllands primære målgrupper: børnefamilier og voksne, der rejser uden børn.

Om opgaven:

Opgaven består i:

 • Tilrettelæggelse, produktion og postproduktion af 12-15 videoer à 2-3 minutters varighed, samt samme antal 15 sekunders spot til Instagram. 
 • Kvalificering og planlægning af indhold i samarbejde med VisitNordjylland.
 • Indholdet skal bestå af tematiske billeder samt panoramabilleder/oversigtsbilleder. Der ønskes en bred tematisk og geografisk repræsentation fra regionen. Forslag til temaer kan være strande/fjorde/kystbyer, aktive oplevelser sammen, børnefavoritter, leg i strandkanten, hyggelige byer, mad/foodies og Aalborg-den lille storby. 
 • Formidling af oplevelser og følelser i videoerne, er et krav, forslag til dette kan være: at det er sjovt, dejligt, hyggeligt, smukt, lækkert, friskt, aktiv/lidt hårdt, spændende og udfordrerne. 
 • Sekvenserne skal være med lyd og evt. speak, og der ønskes sammenhængende historier. 
 • Der vil primært være tale om udendørs optagelser, der skal optages i sommeren/sensommeren 2016 og være klar til brug den 1. oktober 2016. 
 • Sekvenserne skal kunne bruges i forskellige formater.

VisitNordjylland ønsker de fulde rettigheder til alle optagelserne med henblik på evt. yderligere produktion af spots eller reklamefilm.

Beløbsramme:

Maksimal beløbsramme for opgaven er 200.000 kr. ex. moms.

Udførelsesperiode:

Opgaven skal gennemføres i perioden 1. juli – 1. sep. 2016. 

Tilbuddet skal indeholde følgende oplysninger:

 • Oplæg til løsning af opgaven
 • Estimat over timeforbrug til gennemførelse af opgavens enkelte dele, herunder oplæg til tidsplan for opgaven. 
 • Timepris og andre omkostninger ekskl. moms, specificeret for forskellige funktioner i forhold til præproduktion, produktion og postproduktion.
 • Samlet pris ekskl. moms.
 • Redegørelse for tilbudsgivers erfaring med tilsvarende opgaver, herunder evt. referencer.

Udbudsprocedure:

Tilbuddene vil blive bedømt efter kriteriet: det økonomisk mest fordelagtige bud, herunder kvalitet, validitet og pris.

Tilbud på opgaven sendes til VisitNordjylland senest torsdag den 16. juni 2016 kl. 12.00 til tonie@visitnordjylland.dk.

Underretning om valg af leverandør til opgaven sker senest den 28. juni 2016.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til onlinechef Tonie Horsens på telefon 60 200 565.

Tilbuddet er offentliggjort på VisitNordjyllands hjemmeside den 7. juni 2016.

Del denne side

Om VisitNordjylland

Bliv klogere på VisitNordjylland som organisation og samarbejdspartner. Læs om vores kerneydelser og hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Folk ved stranden

Marketingsplan 2016

Her kan du se planen for hele året i forhold til VisitNordjyllands markedsføringsaktiviteter. Planen viser blandt andet hvornår de forskellige temasider, konkurrencer og TV-spots kører.