Gå til indhold

Partnerskab for Vestkystturisme - Opstart af temanetværk

Foto: VisitNordjylland

Opstart af temanetværk – MTB og Surf- & Boardsport

Partnerskab for Vestkystturisme er en netværksbaseret og projektorienteret organisation.

Partnerskabet har til formål at være en platform og katalysator, som skal medvirke til yderligere udvikling i nuværende organisationer og samarbejder.

Et af indsatsområderne i forlængelse af dette er nedsættelse af netværk, som skal have fokus på vækst og udvikling, samtidig med at de skal skabe sammenhæng og lokal forankring.

Par med cykler ved Slettestrand

Foto:Niclas Jessen

Partnerskab for Vestkystturisme har arbejdet med beskrivelser for i alt fem projektorienterede, temabaserede netværk med fokus på aktive naturoplevelser/outdoor-turisme.

De fem temanetværk er MTB, surf- & boardsport, lystfiskeri, ridning og vandring. De to første netværk som igangsættes er MTB-netværk samt surf- & boardsport-netværk.

Netværksmøder

Det første netværksmøde for MTB-turisme blev afholdt på Slettestrand Feriecenter. Jammerbugt Kommune var sammen med Partnerskab for Vestkystturisme tovholder på MTB-netværket. På mødet deltog knapt 30 interessenter fra blandt andet erhverv, kommuner, turistorganisationer og Naturstyrelsen.

 

Dagen bød på indlæg fra forskellige oplægsholdere med erfaring indenfor MTB-turisme, og der blev blandt andet arbejdet med emner som fokus og formål samt prioritering af aktiviteter. Desuden var der omvisning på Feriecenter Slettestrand, hvor der var mulighed for få et nærmere kig på feriecentrets mange MTB-faciliteter.

 

Det andet møde i MTB-netværket blev afholdt nogle måneder senere.

 

Det første netværksmøde for Surf- og Boardsport blev afholdt i Hvide Sande. Her var Ringkøbing-Skjern Kommune sammen med Partnerskab for Vestkystturisme tovholdere.

Kontakt VisitNordjylland for mere information omhandlende Partnerskab for Vestkystturisme på e-mail info@visitnordjylland.dk eller tlf. (+45) 9696 1200

Tre ude at på MTB tur

Foto:Hans Ravn

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish