Gå til indhold
badepige

Erhverv

Vesthimmelandskysten

VisitNordjylland

VisitNordjylland har frem til begyndelsen af 2020 været fælles nordjysk operatør på nordjysk turismemarkedsføring og initiativet ”Fælles Vækst”. I forbindelse med erhvervsfremmereformen har BRN i 2020 overført operatørrollen til Destination Nordvestkysten, som har videreført initiativet i samarbejde med en række private og offentlige stakeholders, herunder de 11 nordjyske kommuner, 5 nordjyske destinationsselskaber, BRN, VisitDenmark, Erhvervsfremmebestyrelsen og de største turismeaktører i Nordjylland. 

Fælles Væksts projektperiode udløber pr. 31/12 2021. Det har været et initiativ, der skulle bidrage til at øge turismen i Nordjylland, således at regionen inden 2022 ville opleve en vækst på tværs af brancher.

Dette så man i et øget antal overnatninger, højere omsætning og flere arbejdspladser. Resultaterne blev skabt via image markedsføring og brandet "VisitNordjylland" var beholdt til dette formål. 

Projektet er treårigt (2019-2022) og har fra start været medvirkende til fremgang i nordjyske overnatninger, hvor Nordjyllands vækstrater er blandt de højeste i Danmark. 
 

Sup surfer på å

Fælles Vækst

Projektet, som opererer på tværs af det private og offentlige erhverv, har fælles front og ejerskab og troen på, at man sammen står stærkere.