Gå til indhold

Erhverv

Foto:Mette Johnsen&Rene Schütze

VisitNordjylland

VisitNordjylland har frem til begyndelsen af 2020 været fælles nordjysk operatør på nordjysk turismemarkedsføring og initiativet ”Fælles Vækst”. I forbindelse med erhvervsfremmereformen har BRN i 2020 overført operatørrollen til Destination Nordvestkysten, som har videreført initiativet i samarbejde med en række private og offentlige stakeholders, herunder de 11 nordjyske kommuner, 5 nordjyske destinationsselskaber, BRN, VisitDenmark, Erhvervsfremmebestyrelsen og de største turismeaktører i Nordjylland. 

Fælles Væksts projektperiode udløber pr. 31/12 2021. Det har været et initiativ, der skulle bidrage til at øge turismen i Nordjylland, således at regionen inden 2022 ville opleve en vækst på tværs af brancher.

Dette så man i et øget antal overnatninger, højere omsætning og flere arbejdspladser. Resultaterne blev skabt via image markedsføring og brandet "VisitNordjylland" var beholdt til dette formål. 

Projektet er treårigt (2019-2022) og har fra start været medvirkende til fremgang i nordjyske overnatninger, hvor Nordjyllands vækstrater er blandt de højeste i Danmark. 
 

Sup surfer på å
Dennis Pilgaard

Fælles Vækst

Projektet, som opererer på tværs af det private og offentlige erhverv, har fælles front og ejerskab og troen på, at man sammen står stærkere. 

Mor og børn spiser is i Mariager

Kontakt VisitNordjylland

Foto: Mette Johnsen

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish