Efterårsferie for børn og voksne i Nordjylland - For hele familien | VisitNordjylland

Efterårsferie for hele familien i Nordjylland

Der er fuld fart på i Nordjylland i ferien med masser af events og oplevelser for hele familien. Besøg det hjemsøgte skibsværft ved høstfesten i Fårup Sommerland, kom til høstmarked og fyrværkerishow ved efterårsfestivalen i Blokhus og deltag i Nordjyllands mange (u)hyggelige halloweenevents. Er du vild med dyr, så bliv dyrepasser for en dag i Aalborg Zoo eller oplev den helt nye interaktive sæludstilling i Nordsøen Oceanarium.

Se mange flere sjove aktiviteter og events for børn i alle aldre herunder:

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Halloween i Nordjylland

Find et bredt udvalg af Halloween arrangementerne i Nordjylland, hvor der er mulighed for at nyde en sjov dag med (u)hygge og festlige kostumer og aktiviteter:

Indendørsaktiviteter for børn

I Nordjylland er der masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Efterår i Nordjylland

Få det store overblik over efteråret i Nordjylland - find de gode tilbud, de gode begivenheder og de gode steder hvor I kan tage hen.

Udforsk nordens hyggeligste byer

Bliv revet med af den magiske stemning nord for det du kender. Her finder du en perlerække af de hyggeligste badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Byoplevelser i Nordjylland

Byerne er i en klasse for sig, her i landet nord for det du kender. Lad dig forføre af den nordjyske hovedstad - Aalborg, eller mærk pulsen i lokalområdet.

10 udvalgte museer i Nordjylland

Uanset om du er til kunst, krigshistorie eller noget helt tredje, så byder Nordjylland på et væld af museer, der giver plads til at fordybe sig og gå på opdagelse.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Aktiv i den nordjyske natur

Få pulsen op nord for det du kender, mens du bevæger dig i naturskønne omgivelser.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Svampejagt i Nordjylland

Den bedste mad bliver lavet med råvarer, som du selv har høstet. En svampejagt i det nodjyske giver både motion, frisk luft og friske råvarer til aftensmaden.

Sejlture og maritime oplevelser

Nordjylland er rigt udstyret med havne - både ud til Vesterhavet, men også Limfjorden, Mariagerfjord og østkysten fra Skagen mod syd er aktive områder for ferie- og fritidssejlads.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.