Efterår i Nordjylland - Aktiviteter og begivenheder i efterårsferie | VisitNordjylland
Få masser af tips til, hvad der sker i efteråret i Nordjylland

Efterår i Nordjylland

Få masser af tips til, hvad der sker i efteråret i Nordjylland

Efterår i Nordjylland

Bladene falder af træerne og den friske luft kalder på svampejagt og østerssafari

Nordjylland er mere end bare ture langs stranden. Her er også et væld af dyreparker, hyggelige byer, kunst og kulturtilbud og ikke mindst masser af spændende events samt aktiviteter sammen med venner og familie. Mærk efterårsluften i næsen. Du trænger til Nordjylland! Nordjylland er fuld af forkælelse og velværeTag på museum, besøg Nordjyllands romantiske steder eller spis på en af Nordjyllands bedste restauranter.

Se mere herunder:

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Voergaard Slot

Slotte og herregårde

Hvad enten du er til skræmmende spøgelseshistorier eller interessante historiske fortællinger, så har Nordjyllands slotte og herregårde næsten alle sammen en god historie at fortælle. 

Halloween i Nordjylland

Find et bredt udvalg af Halloween arrangementerne i Nordjylland, hvor der er mulighed for at nyde en sjov dag med (u)hygge og festlige kostumer og aktiviteter:

Svampejagt i Nordjylland

Den bedste mad bliver lavet med råvarer, som du selv har høstet. En svampejagt i det nodjyske giver både motion, frisk luft og friske råvarer til aftensmaden.

Udforsk nordens hyggeligste byer

Bliv revet med af den magiske stemning nord for det du kender. Her finder du en perlerække af de hyggeligste badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Byoplevelser i Nordjylland

Byerne er i en klasse for sig, her i landet nord for det du kender. Lad dig forføre af den nordjyske hovedstad - Aalborg, eller mærk pulsen i lokalområdet.

Sejlture og maritime oplevelser

Nordjylland er rigt udstyret med havne - både ud til Vesterhavet, men også Limfjorden, Mariagerfjord og østkysten fra Skagen mod syd er aktive områder for ferie- og fritidssejlads.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Aktiv i den nordjyske natur

Få pulsen op nord for det du kender, mens du bevæger dig i naturskønne omgivelser.

Indendørsaktiviteter for børn

I Nordjylland er der masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.