Dyreparker, zoo'er og oplevelser med dyr i Nordjylland | VisitNordjylland
Magien starter her

Dyreoplevelser nord for det kendte

Magien starter her

Kom helt tæt på

Her nord for det du kender, kan du komme helt tæt på dyrene og opleve ægte øjeblikke i naturen. Ægte øjeblikke udspringer af fordybelse, som der er rig mulighed for at finde her. Slip nysgerrigheden løs, det er kun fantasien der sætter grænserne for dine oplevelser i Nordjylland.

Skagen Grå Fyr - Center for trækfugle

Skagen Grå Fyr har gennemgået en omfattende renovering, og er nu åbnet som et virtuelt oplevelsescenter med fokus på trækfuglene ved Skagen.

Bulbjerg

Bulbjerg fuglefjeld

Bulbjerg er Nordeuropas største fuglefjeld. De er Jyllands eneste klippe, som rejser sig 47 meter over havet og også bliver kaldt for "Jyllands Skulder". Limstensklippen er hjemsted og ynglested for mange forskellige fuglearter.

Nationalpark Thy

Nord for det du kender - i Thy - findes den smukkeste Nationalpark, som byder på både kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer. Det vil du ikke gå glip af.

Vejlerne

I Vejlerne, som er et af Danmarks største naturreservater, findes bl.a. den største ynglende bestand af grågæs og landets største overnatningsplads for traner om efteråret.

Lille Vildmose

Lille Vildmose er på trods af navnet Nordvesteuropas største højmose, hvor du være heldig at opleve elge, kongeørne, havørne, traner, kronhjorte og andre store dyr i deres naturlige habitat.

Rold Skov

Rold Skov er Danmarks største sammenhængende skov på ca. 8.600 ha. Her findes engdrag og Nordeuropas mest vandrige kilder, søer og moser.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.