Dyreparker og oplevelser med dyr i Nordjylland | VisitNordjylland
Dyreparker, zoo, mini-zoo, klappedyr, akvarium og meget mere

Dyreoplevelser i Nordjylland

Dyreparker, zoo, mini-zoo, klappedyr, akvarium og meget mere

Dyreparker og oplevelser med dyr i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Er du til oplevelser med dyr - f.eks. isbjørneungerne i Aalborg Zoo eller Nordsøen Oceanarium - Nordeuropas største akvarium i Hirtshals? Nordjylland har masser af dyreoplevelser for store og små – året rundt til ethvert vejr! Se om du kan spotte de nye elge i Lille Vildmosen eller tag en ridetur langs vestkysten. Oplev Bulbjerg - Danmarks eneste fuglefjeld, Ørnereservatet, klap dyr på bondegården eller nyd dagen i Jesperhus på Mors.

Med sin storslåede og unikke naturområder i bl.a. Nationalpark Thy, Rold Skov og Store Vildmose er dyrelivet ikke til at komme udenom i Nordjylland.

Aalborg Zoo

Verdens største landdyr, grønlandske isbjørne, farlige tigre, dyreunger i alle størrelser... Kom til Aalborg Zoo og få oplevelser ud over det sædvanlige, som hele familien vil elske.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Bondegårdsferie

Bondegårdsferie er det tætteste, du kommer, hvis du og familien vil lære landmandslivet nærmere at kende. I Nordjylland er der rigtig gode bondegårde, der er certificerede til bondegårdsferie.

Skagen Grå Fyr - Center for trækfugle

Skagen Grå Fyr har gennemgået en omfattende renovering, og er nu åbnet som et virtuelt oplevelsescenter med fokus på trækfuglene ved Skagen.

Bulbjerg

Bulbjerg fuglefjeld

Bulbjerg er Nordeuropas største fuglefjeld. De er Jyllands eneste klippe, som rejser sig 47 meter over havet og også bliver kaldt for "Jyllands Skulder". Limstensklippen er hjemsted og ynglested for mange forskellige fuglearter.

Nationalpark Thy

Smukke Nationalpark Thy byder både på kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, som du ikke må gå glip af.

Lille Vildmose

Lille Vildmose er på trods af navnet Nordvesteuropas største højmose, hvor du være heldig at opleve elge, kongeørne, havørne, traner, kronhjorte og andre store dyr i deres naturlige habitat.

Vejlerne

I Vejlerne, som er et af Danmarks største naturreservater, findes bl.a. den største ynglende bestand af grågæs og landets største overnatningsplads for traner om efteråret.

Rold Skov

Rold Skov er Danmarks største sammenhængende skov på ca. 8.600 ha. Her findes engdrag og Nordeuropas mest vandrige kilder, søer og moser.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.