Dyreparker og oplevelser med dyr i Nordjylland | VisitNordjylland
Dyreparker, zoo, mini-zoo, klappedyr, akvarium og meget mere

Dyreoplevelser i Nordjylland

Dyreparker, zoo, mini-zoo, klappedyr, akvarium og meget mere

Dyreparker og oplevelser med dyr i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Se løveungerne i Aalborg Zoo, oplev Nordeuropas største akvarium i Nordsøen Oceanarium, ørnene i Ørnereservatet, eller besøg det store junglezoo i Jesperhus på Mors. I Nordjyllands imponerende naturreservater, kan du også opleve dyrene i deres naturlige omgivelser. Se om du kan spotte elgene i Lille Vildmosen, kronhjortene i Nationalpark Thy eller oplev Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg.

Se mere om dyreoplevelserne i Nordjylland herunder:

Aalborg Zoo

Verdens største landdyr, grønlandske isbjørne, farlige tigre, dyreunger i alle størrelser... Kom til Aalborg Zoo og få oplevelser ud over det sædvanlige, som hele familien vil elske.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Bondegårdsferie

Bondegårdsferie er det tætteste, du kommer, hvis du og familien vil lære landmandslivet nærmere at kende. I Nordjylland er der rigtig gode bondegårde, der er certificerede til bondegårdsferie.

Skagen Grå Fyr - Center for trækfugle

Skagen Grå Fyr har gennemgået en omfattende renovering, og er nu åbnet som et virtuelt oplevelsescenter med fokus på trækfuglene ved Skagen.

Bulbjerg

Bulbjerg fuglefjeld

Bulbjerg er Nordeuropas største fuglefjeld. De er Jyllands eneste klippe, som rejser sig 47 meter over havet og også bliver kaldt for "Jyllands Skulder". Limstensklippen er hjemsted og ynglested for mange forskellige fuglearter.

Nationalpark Thy

Smukke Nationalpark Thy byder både på kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, som du ikke må gå glip af.

Lille Vildmose

Lille Vildmose er på trods af navnet Nordvesteuropas største højmose, hvor du være heldig at opleve elge, kongeørne, havørne, traner, kronhjorte og andre store dyr i deres naturlige habitat.

Vejlerne

I Vejlerne, som er et af Danmarks største naturreservater, findes bl.a. den største ynglende bestand af grågæs og landets største overnatningsplads for traner om efteråret.

Rold Skov

Rold Skov er Danmarks største sammenhængende skov på ca. 8.600 ha. Her findes engdrag og Nordeuropas mest vandrige kilder, søer og moser.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.