Udsøgte restauranter i Nordjylland tilfredsstiller gæsterne | VisitNordjylland
Ungt par i Aalborg

Udsøgte restauranter i Nordjylland tilfredsstiller gæsterne

Her er årets bedst anmeldte restauranter i Nordjylland

I 2016 har næsten 200.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com – Her får du overblikket over de nordjyske favoritter. 2016 ligger bag os, men inden vi retter al fokus mod det nye år, har vi taget et lille kig på, hvilke restauranter der har klaret sig bedst i det forgangne år – ifølge gæsterne. I løbet af 2016 har næsten 200.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg via restaurantsitet DinnerBooking.com, og som topscoreren med de mest positive anmeldelser i Nordjylland finder man den lille lokale Aalborg-bistro, Rositas.

God værdi for pengene

Ser man nærmere på gæsternes anmeldelser, bliver der blandt andet lagt stor vægt på, at stedet giver ”value for money”. Gæsterne skriver eksempelvis:

”Generelt bare et super hyggeligt og intimt sted. Helt sikkert et sted som jeg vil besøg igen! God valuta for pengene” Charlotte

”Jeg har allerede her til morgen anbefalet alle mine kollegaer at ta' en tur på Rositas :) Rigtig god værdi for pengene”Mette

”Skøn oplevelse, fantastisk mad og søde tjenere. Den mest hyggelige stemning man kan ønske sig. Ikke andre steder i Aalborg der kan måle sig med det sted” Lone

På listen er især Aalborg repræsenteret, mens også Fyrklit i Hirtshals og Hanstholm Madbar er at finde i toppen.

Top 10 gæsteanmeldt restauranter i Nordjylland 2016 

1. Rositas Bistro, Aalborg
2. Fyrklit, Hirtshals
3. Den Bette Kro, Aalborg
4. Hanstholm Madbar, Hanstholm
5. Restaurant JØRN, Aalborg
6. Restaurant Rusk, Aalborg
7. Musikkens Spisehus, Aalborg
8. Mortens Kro, Aalborg
9. Café Aalto, Aalborg
10. Fusion, Aalborg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2016 er baseret på 184.440 danske gæsteanmeldelser. På restaurantsitet DinnerBooking.com kan gæster se anmeldelser for og booke bord på over 700 forskellige restauranter og caféer.

 

White Guide er en anerkendt spiseguide, der fra 2014 også tæller en omfattende guide til de bedste restauranter i Danmark. I 2015/2016-guiden er der 32 nordjyske restauranter, her præsenteret i alfabetisk rækkefølge sammen med Nordjyskes bedst anmeldte restauranter (5 og 6 gafler):

Del denne side

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.