Børnenes favoritter | VisitNordjylland

Børnenes favoritter

Nord for det du kender findes der et land for små, men også for barnlige sjæle, hvor oplevelserne er store og minderne skabes. Der venter jer attraktioner i en klasse for sig og en forrygende feriestemning, som I sjældent glemmer, med et væld af muligheder for hele familien. Gå på opdagelse, lær noget nyt og få helt nye venner. 

Vi har samlet børnenes favoritter, som I kan udforske herunder.

Jesperhus Feriepark

Book en miniferie og inviter familien med til sjov og leg i Jesperhus Feriecenter og forlystelsespark. Her er der garanti for grin og gode minder for jer alle.

Fårup Sommerland

Det dejlige Fårup Sommerland er en oplevelse, som hele familien kan nyde sammen. Prøv de vilde rutsjebaner, svøm rundt i Aquaparken eller snup et slag minigolf på årets nyhed - golføen!

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, skabt til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Udendørsaktiviteter for børn

Herunder finder du en række forslag til udendørsaktiviteter, hvor børnene især er i centrum.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

De 10 mest populære attraktioner

Slip nysgerrigheden løs og oplev skønne Nordjylland.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.