200 nye badehuse på stranden mellem Løkken og Blokhus | VisitNordjylland

200 nye badehuse på stranden mellem Løkken og Blokhus

Visitnordjylland erfarer at der er givet tilladelse til opførelse af 200 nye badehuse på stranden mellem Løkken og Blokhus.
Ifølge den nye lov om naturbeskyttelse, som trådte i kraft d. 25. januar 2017, gives der nye muligheder for visse anlæg og indretninger på klitfredede arealer inden for strandbeskyttelseslinjen, og det er i henhold til denne lov, at udvalget for kystturisme har givet tilladelse til opførelse af 200 nye badehuse.

Flere internationale turister
Målet med de 200 nye huse er, at tiltrække flere internationale turister, og i særdeleshed tyske turister, som gennem mange år har efterspurgt muligheden for at booke de hvide badehuse. Det forventes, at de første 100 nye huse skal være klar til booking til den kommende sæson. Det bliver desværre ikke muligt for de mere end 500 borgere som står på venteliste, at købe et af de nye badehuse.


Placering og farve
Badehusene skal placeres mellem Løkken og Blokhus, dvs. nord for Blokhus og syd for Løkken, og det er med en vis ærgrelse, at VisitNordjylland erfarer, at den ikoniske hvide farve som badehusene i Løkken og Blokhus altid har haft, ændres fra hvid til blandede farver (gul, lyseblå, rød osv.) som man bl.a. kender det fra Tisvildeleje i Nordsjælland og Kerteminde på Fyn. Farven ændres for, at de internationale turister hurtigere kan finde frem til deres hus.

For yderligere informationer om badehusene på vestkysten ser her:

Del denne side