På orienteringsløb i skoven | VisitNordjylland
Tag på orienteringsløb i de nordjyske skove

Orienteringsløb

Tag på orienteringsløb i de nordjyske skove

På orienteringsløb i skoven

Gør turen i skoven lidt mere udfordrende med et orienteringsløb i skoven. Orienteringsløb er godt for hjerte og hjerne. Flere skove i Nordjylland har glimrende muligheder, også for begyndere.

Flere nordjyske orienteringsklubber har etableret en række faste poster i skoven til orienteringsløb.

Posterne retter sig imod både familier og motionister, der på denne interessante måde bringes rundt til nogle af de mest seværdige steder i skoven. Et kort viser dig vej til posterne, som er afmærket med let genkendelige pæle. Du skal hele tiden sammenligne mellem kort og terræn, så du får afprøvet din sans for at finde vej.

Orienteringsklubberne har naturen som idrætsplads og tegner selv de meget nøjagtige orienteringskort med tydelige stiangivelser, som ofte kan købes på det lokale turistkontor.

En tur med orienteringskort kan blive en spændende og herlig dag i skoven med frisk luft, hjernegymnastik og god motion.

På Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside kan du finde oplysninger om, hvilke skove der har faste poster, og hvor du kan købe kort.

Løbetur

Relevante links:

Hvad er orientering?
OK-Vendelboerne
Skagen OK og Motion
Rold Skov OK
Mariager Fjord OK
Nordvest OK
Aalborg OK 

Del denne side

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.