Ta' hunden med på ferie | VisitNordjylland
Par på strand med hunde

Ta' hunden med på ferie

At leje et sommer- eller feriehus er nok noget af det tætteste, du kan komme på at "bo" i Nordjylland. Du har et helt hus til din rådighed, køber ind lokalt, stopper måske op ved bondegården og køber frisk grønt, henter en nyfanget fisk på havnen, er sammen med dine nærmeste og småsnakker med naboen.

Og så er et sommerhus er også det mest oplagte sted at holde ferie, når du har hunden med. Her er bedre plads, måske en indhegnet have eller løbegård, og du generer ikke andre, som ikke elsker hunde lige så højt som dig. Tag hundens egen kurv og tæppe med, og husk også mad, skåle og eventuelle legeting. På den måde føler hunden sig mere hjemme.

Der findes et hav af feriehusudlejere i Nordjylland, og på de fleste hjemmesider er det muligt at søge på huse, hvor det er tilladt at have hund med. Priserne varierer fra det helt billige til det ekstravagante, så der er noget for enhver smag. Det koster som regel lidt ekstra at medbringe sin hund, fordi der skal gøres mere rent.

Del denne side

Sommerhuse

Ferie i sommerhus er nok noget nær det tætteste, du kommer på at bo ”privat“, og derfor ligger de fleste sommerhuse også i smukke omgivelser.

Overnatning i Nordjylland

Nordjyllands enestående natur og kulturoplevelser er lige udenfor døren året rundt. Slap af på hotellet i byen, badehotellet ved stranden eller den hyggelige kro i skoven. Se muligheder her.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.