Danmarks Bedste Bøfsandwich 2013 får du i Nordjylland! | VisitNordjylland

Danmarks Bedste Bøfsandwich 2013 får du i Nordjylland!


Danmarks Bedste Bøfsandwich på Vestre Bådelaug i Aalborg

Danmarks Bedste Bøfsandwich er fundet efter et års bøfsandwichresearch, og dommerne har udpeget Restaurant Vestre Baadelaug på havnen i Aalborg som vinderen af Årets Bedste Bøfsandwich 2013 - valgt blandt 5 finalister ud af over 50 anmeldelser.

En ægte vinder fra Nordjylland

Dommerpanelet synes, at det er god stil, når man på Vestre Baadelaug får en herlig, næsten karamelagtig sovs og en fornuftig mængde af den serveret. En lækker stor hjemmelavet bøf, dejlige hjemmesyltede agurker, tilpas med remoulade og ketchup. Trods manglen på de bløde løg rokker det dog ikke ved topkarakteren - Aalborg er en sovseelskers paradis og kan med stolthed kalde sig byen med Danmarks Bedste Bøfsandwich 2013.

Lidt for mange steder kommer for nemt omkring bøfsandwichen med frostbøffer, købesovs og fabriksagurker - og det skuffende resultat udebliver ikke. Men som en ægte sovseelsker er det en fornøjelse at være med til at støtte dem, der gør en indsats for at udbrede den gode bøfsandwich, veltilberedt og lavet af kvalitetsråvarer. Og det er lige præcis det, alle dommerne har oplevet hos Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg - en virkelig lækkerbisken af en bøfsandwich.”, udtaler dommer og initiativtager til kåringen, Lasse Görlitz, og fortsætter: “Konkurrencen har været hård i år, og således må sidste års vinder fra Havnens Perle i Aarhus se sig slået, trods at de har rent faktisk har forbedret deres bøfsandwich, så den nu serveres med 3 slags løg - og er utroligt populær med op mod 50.000 solgte eksemplarer i år!

Kontakt:

Restaurant Vestre Baadelaug
Bådehavnsvej 6
9000 Aalborg
Tlf: 40 24 70 34
Hjemmeside: www.aalborglystbaadehavn.dk/restaurant-vb

Se alle lokale smagsoplevelser i Nordjylland her

De 5 finalister, der kæmpede om titlen

Ud af de mange anmeldelser blev vinderen fundet blandt 5 kandidater, som dommerpanelet kårede som de bedste sovsemagere:

  • Restaurant Vestre Baadelaug, Aalborg (vinder)
  • Havnens Perle, Aarhus
  • Chicky Grill, Kødbyen, København
  • Marslev Grill Cafe, Marslev, Fyn
  • Møllebistroen, Auning, Djursland

Del denne side

Panel Content

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie!

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.