Surfkursus | VisitNordjylland

Surfkursus

Dette vil blive starten på din families nye eventyr. Kurset vil give dig en helt ny oplevelse med Vesterhavet. Her vil du lære basale teknikker, få den rette teori og prøve at føle bølgens bløde energi under dine fødder.

Løkken læmole er et af de bedste surf steder i Danmark og for begyndere er det et rigtig godt sted at lære de grundlæggende teknikker. Vores dygtige surf instruktører vil give dig, dit barn eller din familie en oplevelse I ikke vil glemme.

Pris DKK 350,- 
Med i prisen er: Surfboard, våddragt, surfsko, handsker, ½ l. vand og ½ times outdoor sauna.

Medbring badetøj og håndklæde. Vinterudstyr er tilgængelig for børn og voksne fra +14 år.
Det er et krav, du kan svømme. Kurset foregår på eget ansvar.

Booking

Surfkursus

Antal 350,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort er placeret midt i Vendsyssels uspolerede natur, direkte ud til det brusende Vesterhav. Vi har åbent 365 dage om året og ”uden for sæsonen” er priserne blå som en skyfri himmel. Skallerup Seaside Resort har alt, hvad der forventes af et moderne feriecenter så som vandland, svømmehal, Romersk bad, aktiviteter og faciliteter, bondegård, ridecenter, bowling, restaurant, supermarked, konferencecenter og ja, vi kunne blive ved… Kom selv og se.
Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
Tlf.nr. +45 9924 8400
info@skallerup.dk
Webside: Skallerup Seaside Resort
Reception:
Mandag - onsdag kl. 8 - 18
Torsdag - fredag kl. 8 - 19
Lørdag - søndag kl. 8 - 16