Besøg Center for Papirkunst - voksen | VisitNordjylland

Besøg Center for Papirkunst - voksen

Du tænker måske, at du kender papir. Det fine materiale af fibre, som er en selvfølgelig del af vores hverdag: Avispapir. Brevpapir. Bagepapir. Indpakningspapir. Kopipapir. Men papir er meget mere end det.

Hos Center for Papirkunst udfolder der sig en ny og spændende verden for øjnene af dig. En verden af sanseindtryk, som vil ændre dit syn på det hvide materiale. Nordisk Center for Papirkunst er det eneste kunstcenter i Norden, der har papiret som omdrejningspunkt: klippet, formet, foldet, revet eller skåret. Her kan du opleve imponerende samtidskunst, håndværk og design af papir, skabt af både nationale og internationale kunstnere. Med denne billet får du entré til Center for Papirkunst for een voksen (fra 12 år og op). Du kan købe så mange billetter, du vil. Bemærk, at centeret holder lukket i forbindelse med ny udstillingsopbygning  9.-21. september 2018. Følge med og hold dig opdateret via Facebook eller hjemmesiden www.centerforpapirkunst.dk. Har du børn (3-11 år) med? Tilvælg deres entrébillet her på siden. 

Booking

Besøg Center for Papirkunst - voksen

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 80,00 DKK

Entré til Center for Papirkunst - barn

Antal 40,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Center for Papirkunst

Hos Center for Papirkunst udfolder der sig en ny og spændende verden for øjnene af dig. En verden af sanseindtryk, som vil ændre dit syn på det hvide materiale. Her er det eneste kunstcenter i Norden, der har papiret som omdrejningspunkt. Når du træder ind i udstillingerne, vil du fornemme, at tiden går lidt langsommere. Papirkunst er nemlig fordybelsens kunstform – for skaberen såvel som iagttageren. Her kan du glemme tiden for en stund og fortabe dig i fascinerende værker, der giver stof til eftertanke. Center for Papirkunst er et åndehul og et frirum, hvor ro og refleksion er i centrum. Her kan du stoppe op, glemme tiden og lade dig rive med. I den permanente kerneudstilling møder du psaligraf Bit Vejles mesterværker, som har rejst verden rundt og vundet stor international anerkendelse. to gange årligt vises nye udstillinger, så der altid er noget spændende at se. I butikken finder du papirprodukter, gaveidéer, papirkunst- og kunsthåndværk samt Bit Vejles unikke designs. Og når indtrykkene skal fordøjes, byder caféen på bl.a. kaffe, kage, sandwiches og charcuteribræt - med fokus på lokale råvarer. I centerets Papir-atelier kan gæsterne udfolde sig kreativt med papiret i hyggelige rammer og med kyndig vejledning fra en medarbejder.
Kontakt
Center for Papirkunst
Ilsigvej 2
DK-9492 Blokhus
+45 6012 9492
info@centerforpapirkunst.dk
Åbningstider
Mandag-søndag 10-17