Papirkunst, charcuteri og vin i Blokhus | VisitNordjylland

Papirkunst, charcuteri og vin i Blokhus

Opdag papirkunst i verdensklasse på Center for Papirkunst. Mærk tiden gå i stå i den permanente udstilling hvor du møder fantastiske og detaljerede psaligrafiske værker, klippet af Bit Vejle med en lille brodersaks. Gå på opdagelse i gækkebrevsudstillingen og find inspiration til at klippe dit eget. Følg med i transformationen af den gamle erhvervsbygning til moderne kunstcenter. I cafeen nydes et charcuteribræt med lækkert kød fra Rævhede naturprodukter og et glas af husets vin. Vælg selv, om du vil have rød- el. hvidvin. I kalenderen vælger du tidspunkt for dit besøg. Bemærk, at du kan ankomme fra kl. 10 hvor centeret åbner og se udstillingerne, og den tid du vælger i bookingen er tidspunktet for serveringen i cafeen.

OBS!

Billetten gælder for 1 person.

Billetten kan ikke refunderes og kan kun anvendes på det valgte tidspunkt på den valgte dag. 

 

Booking

Papirkunst, charcuteri og vin i Blokhus

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 230,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Center for Papirkunst

Hos Center for Papirkunst udfolder der sig en ny og spændende verden for øjnene af dig. En verden af sanseindtryk, som vil ændre dit syn på det hvide materiale. Her er det eneste kunstcenter i Norden, der har papiret som omdrejningspunkt. Når du træder ind i udstillingerne, vil du fornemme, at tiden går lidt langsommere. Papirkunst er nemlig fordybelsens kunstform – for skaberen såvel som iagttageren. Her kan du glemme tiden for en stund og fortabe dig i fascinerende værker, der giver stof til eftertanke. Center for Papirkunst er et åndehul og et frirum, hvor ro og refleksion er i centrum. Her kan du stoppe op, glemme tiden og lade dig rive med. I den permanente kerneudstilling møder du psaligraf Bit Vejles mesterværker, som har rejst verden rundt og vundet stor international anerkendelse. to gange årligt vises nye udstillinger, så der altid er noget spændende at se. I butikken finder du papirprodukter, gaveidéer, papirkunst- og kunsthåndværk samt Bit Vejles unikke designs. Og når indtrykkene skal fordøjes, byder caféen på bl.a. kaffe, kage, sandwiches og charcuteribræt - med fokus på lokale råvarer. I centerets Papir-atelier kan gæsterne udfolde sig kreativt med papiret i hyggelige rammer og med kyndig vejledning fra en medarbejder.
Kontakt
Center for Papirkunst
Ilsigvej 2
DK-9492 Blokhus
+45 6012 9492
info@centerforpapirkunst.dk
Åbningstider
Mandag-søndag 10-17