Blokhus | VisitNordjylland

Blokhus

Blokhus byder på oplevelser for alle - store som små. Nyd en af Nordeuropas bedste badestrande ved Vesterhavet, Fårup Sommerland, Skulpturparken Blokhus, hyggelige gallerier, Anne Justs eventyrlige have og meget mere.

Blokhus ligger ved en af Nordeuropas bedste badestrande ved Vesterhavet. Det tidligere fiskerleje Blokhus er nu en pulserende ferieby, som i årtier har lokket besøgende til en af Vestkystens perler. Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Derudover findes der et væld af gode spisesteder, ofte med udendørsservering. Bag byen og stranden er det naturskønne landskab præget af rolige skov-, klit- og hedelandskaber, som giver gode muligheder for vandre-, ride- og cykelture. Det er også her, TV2 har optaget tv-serien Badehotellet. Blokhus er et populært sted at holde ferie, og det forstår man godt, når man har oplevet byen, der pakker oplevelser for både børn og vokse ind i fantastisk natur. Her får du vores turistguide til dig, der vil have en skøn ferie i Blokhus, og på kortet kan du se udvalgte oplevelser nær Blokhus. 

Aktiviteter og oplevelser

Som i de fleste andre byer i Jammerbugten er den største attraktion i Blokhus den hvide sandstrand med Blå Flag, der er et stort hit hos børnefamilier, og selvom du ikke er den store vandhund, så er de smukke hvide badehuse og det historiske sømærke med til at gøre en tur til den maleriske Blokhus strand obligatorisk under ferien i Jammerbugten.

Holder du ferie med børn, kommer du ikke uden om Fårup Sommerland, der er kåret til Nordens bedste sommerland adskillige gange.

Fårup Sommerland er dog ikke det eneste sted, der tilbyder oplevelser "helt ude i skoven", for i Blokhus Klitplantage finder du Gateway Blokhus, hvor ungerne kan boltre sig på den store naturlegeplads, hunden kan blive luftet og I alle kan nyde en medbragt picnic-kurv. Stedet er også et yndet udflugtsmål for motionsfolket, da gateway'en tilbyder vandre-, cykel- og mtb-ruter (Danmarks bedste MTB-rute finder du i Svinkløv, lidt uden for Blokhus).

Blokhus byder på mange andre ting, som fx. 4 golfklubber og gode fiskesøer.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Blokhus

Begivenheder - Det sker i Blokhus

Blokhus er en by med masser af arrangementer, og særligt i sommermånederne, hvor turister skaber ekstra liv i byen, er aktivitetskalenderen fyldt. Her kan du hver aften fra 1. juli til medio august opleve, når folk stimler sammen ved Strandkiosken og klokken 21 ser Blokhus Kanonlaug affyre kanonen og "skyde solen ned".

Oplev også Skulpturparken Blokhus, der hvert år byder på imponerende skulpturer i sand og træ. Verdensballeten er også en begivenhed i Blokhus med international klasse.

Se alle begivenheder nær Blokhus her

Spisesteder

En af byens mest besøgte er Restaurant Futten, der byder på god mad og hyggelig atmosfære i et bindingsværkshus fra 1761. For at smage skønne fiskeretter, som er et must under ferien i en kystby, er det værd at anbefale Strandingskroen eller Klausen Fisk & Skaldyr i Hune. Se flere spisesteder i Blokhus.

Se alle spisesteder nær Blokhus her

Overnatning

Blokhus har masser af overnatningsmuligheder, f.eks. på det nyopførte Strandhotellet Blokhus eller hvad med at overnatte på Hotel Fårup - midt i Danmarks sjoveste skov, Fårup Sommerland. De fleste turister vælger at holde ferie i sommerhus, som er utrolig populært. Du kan finde et godt udvalg af sommerhuse i Blokhus hos Feriepartner og Sol & Strand.

Se alle overnatningsmuligheder nær Blokhus her

Find guides og yderligere turistinformation omkring Blokhus på www.visitjammerbugten.dk eller besøg www.facebook.com/visitjammerbugten

Kontakt VisitJammerbugten

VisitJammerbugten
Springvandstorvet 4
9492 Blokhus
Mail: visit@jammerbugt.dk
Tlf. +45 7257 8970

Del denne side

Fårup Sommerland

Det dejlige Fårup Sommerland er en oplevelse, som hele familien kan nyde sammen. Prøv de vilde rutsjebaner, svøm rundt i Aquaparken eller snup et slag minigolf på årets nyhed - golføen!

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.