Begivenheder for børn | VisitNordjylland

Børneaktiviteter i efterårsferien

Begivenheder for børn

Nordjylland byder på et væld af sjove forlystelser og hyggelige efterårsaktiviteter for hele familien – også for dig, der holder ferie med børnebørnene. 

Er du til (u)hygge og gode fortællinger, så besøg det hjemsøgte skibsværft i Fårup Sommerland, lær om flagermusene i Thingbæk Kalkminer eller søg efter skjulte skatte med metaldetektor på Lindholm Høje.

Se flere udvalgte begivenheder:

Efterårsferien

Der er fuld fart over Nordjylland i efterårsferien med masser af spændende events for hele familien. Tag til høstfester, kom helt tæt på dyrene eller gå på opdagelse i naturen og meget mere.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Efterår i Nordjylland

Få det store overblik over efteråret i Nordjylland - find de gode tilbud, de gode begivenheder og de gode steder hvor I kan tage hen.

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.