Begivenheder for børn | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af sjove sommer begivenheder for børn

Det sker i sommerferien

Nordjylland er fuld af sjove sommer begivenheder for børn

Begivenheder for børn

Hele Nordjylland summer af sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle hele året rundt. Se vores eventkalender for børn her nedenfor, hvor der er masser af sjove begivenheder for hele familien.

Selvfølgelig finder I også masser af inspiration ferieoplevelserne i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel!

Se udvalgte begivenheder her

 

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Sommer i Nordjylland

Sommer er fuld af spændende begivenheder og events i Nordjylland - få overblikket over regionens mange oplevelser for enhver smag.

Familie i Skallerup

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af dejlige familieaktiviteter, børnevenlig overnatning og sjove oplevelser, der danner rammen om en dejlig ferie.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.