Begivenheder i Nordjylland | VisitNordjylland

Det sker i Nordjylland

Begivenheder i Nordjylland

Året rundt - hvad end det er forårsommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Se årets største sportsevents. I sommerhalvåret pibler det frem med bl.a markeder, fødevarefestivalervikingemarkeder og store musik- og kulturevents og i efteråret er der mange tips til børneaktiviteter i efterårsferien. Til jul vrimler det også med hyggelige julemarkeder.

Nordjylland byder hele året på et kæmpe udvalg af store og små events, se oversigten over de største og bedste events netop nu herunder eller få alle events i NordjyllandLeder du efter begivenheder for bestemte områder, så kan du også se oversigt over events og arrangementer i Blokhus og Jammerbugten, Frederikshavn, Løkken, Lønstrup, Rebild, Skagen, Nykøbing Mors, Thisted og Thy samt Aalborg.

Store nordjyske sportsevents

Hele året igennem er der udfordrende sportsevents rundt omkring i Nordjylland. Den varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Julemarked i Aalborg

Julemarkeder i Nordjylland

Leder du efter et hyggeligt julemarked, mens du er i det nordjyske? Så se vores store oversigt over aktuelle og hyggelige julemarkeder her.

Fødevarefestivaler

Nordjylland vrimler med masser af helt fantastiske fødevarefestivaler, som har de lækre nordjyske fødevarer i centrum. Se årets nordjyske smagedage her.

Hals torvemarked

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.