Det sker i Nordjylland - Begivenheder og arrangementer i Nordjylland | VisitNordjylland

Begivenheder i Nordjylland

Året rundt - hvad end det er forårsommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Se årets største sportsevents. Nordjylland byder hele året på et kæmpe udvalg af store og små events. 

Leder du efter begivenheder for bestemte områder, så kan du også se oversigt over events og arrangementer i Blokhus og Jammerbugten, Frederikshavn, Løkken, Lønstrup, Rebild, Skagen, Nykøbing Mors, Thisted og Thy samt AalborgSøg efter flere lokale events her

Se oversigten over Nordjyllands største kommende events herunder:

Store nordjyske sportsevents

Hele året igennem er der udfordrende sportsevents rundt omkring i Nordjylland. Den varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.