Bed & Breakfast og privat overnatning i Nordjylland | VisitNordjylland

Bed & Breakfast og privat overnatning i Nordjylland

For dem, der synes at hoteller er upersonlige, er en overnatning hos private den ideelle løsning, og flere og flere familier åbner dørene til deres hjem for overnattende gæster.

Private værelser er en billig overnatningsform, som bringer dig i kontakt med en ganske almindelig danskers private omgivelser.

Mange familier tilbyder indkvartering af dig og din familie i et eller flere værelser i deres private hjem. Værelserne er en god og billig overnatningsform. Værelserne er naturligvis indrettet med individuel charme og komfort. Nogle steder er der også adgang til have eller terrasse. Herudover er det mange steder muligt at bestille morgenmad.

Langs landevejene og i byerne vil du også ofte se skilte, der med ordene Værelser - Zimmer – Room fortæller, at her udlejes et privat værelse. Udlejningen foregår ved at man banker på døren og lejer værelset, hvis det er ledigt.

Nogle steder kan du rette skriftlig eller telefonisk henvendelse til turistbureauet før ankomst, andre steder er det nødvendigt, at du henvender dig personligt på bureauet efter ankomst og får arrangeret overnatning.

Og endelig har du muligheden for at benytte overnatningsformen Bed & Breakfast, som du f.eks. kan finde skiltet ved vejkanten og dreje ind til lige nu og her, eller du kan i god tid før din rejse finde frem til egnede steder gennem formidlingsbureauer. Bed & Breakfast er en intim og afslappende overnatningsmulighed i private omgivelser, hvor den frisklavede morgenmad, som serveres den følgende morgen, er inkluderet i prisen.

Se oversigt over Bed & Breakfasts og privat overnatning i Nordjylland

Læs mere om bondegårdsferie i Nordjylland

Andre gode links:

Cosy Denmark 
www.cosydenmark.dk 
Formidling af indkvartering i B&Bs overalt i Danmark 

Dansk Bed & Breakfast®
www.bbdk.dk og www.bedandbreakfast.dk 
Indkvartering både i by og på land

Landsforeningen for Landboturisme 
www.bondegaardsferie.dk 
Indkvartering primært i landlige omgivelser

Del denne side

B&B i Nordjylland

Se alle Bed & Breakfasts i Nordjylland her

Søger du en Bed & Breakfast? Få overblik over alle former for privatovernatning i Nordjylland her.

Overnatning i Nordjylland

Nordjyllands enestående natur og kulturoplevelser er lige udenfor døren året rundt. Slap af på hotellet i byen, badehotellet ved stranden eller den hyggelige kro i skoven. Se muligheder her.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.