Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste | VisitNordjylland
Velvære, forkælelse og nostalgi

Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste

Badehoteller i Nordjylland har sjæl og charme og deres helt egen rustikke atmosfære, og så ligger de i sagens natur ualmindeligt smukt – tæt på strand og hav med de perfekte rammer til afkobling og forkælelse.

Vestkysten i Nordjylland har netop fået to nye badehoteller - Hotel Løkken Strand i den gamle skole midt i Løkken samt Strandhotellet Blokhus - eksklusivt badehusstil og wellness for både krop og sjæl i Blokhus.

Danmarks dejligste badehoteller

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke nogen tilfældighed. Naturen er storslået, og badehoteller som Ruths Hotel og Brøndums Hotel er smukke og med en rig og spændende historie - og derfor er det heller ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig i Nordjylland. Her fandt man nemlig de smukkeste steder.

Se hvor TV2's Badehotellet er optaget

I TV2's serie Danmarks dejligste badehoteller er Nordjylland repræsenteret med hele 4 badehoteller, hvilket gør den til landsdelen med flest badehoteller i serien. De 4 hoteller er:


Badehotel er lig med afslapning

Der er en dejlig afslappet feriestemning på de charmerende og meget individuelle nordjyske badehoteller, så her smyges hverdagens stress hurtigt af. Man falder til på ingen tid, slapper virkelig af og nyder bare at ’være’, at småsludre med de andre gæster eller tilbringe timer i en liggestol med en god bog inden for rækkevidde.

Hører du til dem, der foretrækker at starte dagen med en frisk dukkert, en løbe- eller travetur, ligger hav og strand lige for døren.

 
Kulinariske oplevelser

På mange af Danmarks badehoteller er man i pension, som det hedder, dvs. at man spiser nogle eller alle måltider på hotellet. Når dørene slås op til spisesalen, er der virkelig grund til at glæde sig, for ikke helt sjældent regerer nogle af landets bedste kokke i køkkenregionerne, og kvaliteten er derfor meget høj.

Tid til oplevelser

Det er oplagt at tage på opdagelse i naturen og udforske omegnen og dens attraktioner, når du bor på badehotel i Nordjylland, for badehotellerne ligger på nogle af de skønneste pletter. Hotellerne hjælper dig gerne med at finde frem til alle oplevelserne, og mange kan også forsyne dig med en picnickurv til turen. Hold desuden øje med arrangementer, som hotellerne ofte arrangerer.

Børn er også velkomne

Den afslappede stemning, som hersker på badehotellerne, er også noget børn synes om. Godt nok er aktivitetsniveauet ikke så højt, til gengæld er der tid til at være sammen og hygge – måske også sammen med andre familiers børn.

Badehotellernes sæson og priser

Traditionelt går sæsonen fra medio april til medio oktober, men flere og flere badehoteller i Nordjylland holder åbent året rundt. Priserne varierer fra sted til sted og, du finder alt lige fra super de luxe hoteller med spa og wellness til de mere rustikke hoteller. Vær opmærksom på, at det på flere af badehotellerne ofte er muligt at bestille hel- og halvpension. Flere badehoteller tilbyder favorable weekend- og ugeophold.

Nordjyllands badehoteller:

Del denne side

Sommer i Nordjylland

Sommer er fuld af spændende begivenheder og events i Nordjylland - få overblikket over regionens mange oplevelser for enhver smag.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Far og datter på stranden

Badestrande og byer på vest- og østkysten

Naturen og det særlige lys er Nordjyllands største attraktion, og for mange opleves det bedst ved de nordjyske kyster og sandstrande. Er du ude efter sol & strand, så kig her, hvor du bl.a. finder oversigt over skønne badebyer og strande med Blå Flag.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.