Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste | VisitNordjylland

Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke nogen tilfældighed. Naturen er storslået, og badehoteller som Ruths Hotel og Brøndums Hotel er smukke med en spændende historie. Før i tiden kunne daværende beboer på Brøndums Hotel i Skagen betale for deres ophold ved at skænke malerier til hotellet. Derfor er det heller ikke underligt med de storslåede badehoteller og historier, at TV 2's tv-serie Badehotellet udspiller sig i Nordjylland. Her finder du nemlig de smukkeste steder. Se hvor TV 2's Badehotellet er optaget.

I TV 2's serie Danmarks dejligste badehoteller er Nordjylland repræsenteret med hele 4 badehoteller, hvilket gør den til landsdelen med flest badehoteller i serien. De 4 hoteller er:


Gastronomiske oplevelser

På mange af Danmarks badehoteller er du i pension, som det hedder, dvs. at du spiser nogle eller alle måltider på hotellet. Når dørene slås op til spisesalen, er der virkelig grund til at glæde sig, for ikke helt sjældent regerer nogle af landets bedste kokke i køkkenregionerne, og kvaliteten er derfor meget høj.

Tid til oplevelser

Det er oplagt at tage på opdagelse i naturen og udforske omegnen og dens attraktioner, når du bor på badehotel i Nordjylland, for badehotellerne ligger på nogle af de skønneste pletter. Hotellerne hjælper dig gerne med at finde frem til alle oplevelserne, og mange kan også forsyne dig med en picnickurv til turen. Hold desuden øje med arrangementer, som hotellerne ofte arrangerer. Der er også gode muligheder for at få et væld af forkælelse og velvære på de nordjyske badehoteller med bl.a. wellness.

Har du også lyst til at besøge Nordjyllands mange hoteller, er der rig mulighed for det. Se Nordjyllands store udvalg af hoteller her.

Er du derimod mere interesseret i at få et nærmere kig på Nordjyllands dejlige badehoteller, så se listen herunder:

Del denne side

Forkælelse og velvære i Nordjylland

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller og en gang wellness med massage.

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Vesterhavet i Nordjylland

Tag på ferie ved Vesterhavet og oplev det brusende hav ved nogle af Danmarks bedste strande og hyggeligste badebyer. Her er aktiviteter og attraktioner for store og små.

Wellness i Nordjylland

I Nordjylland har vi højt til loftet og fuld fokus på at få tid til at leve.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.