Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste | VisitNordjylland

Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke nogen tilfældighed. Naturen er storslået, og badehoteller som Ruths Hotel og Brøndums Hotel er fuld af historie og enestående charme. Før i tiden kunne den verdensberømte kunstnerkoloni Skagensmalerne betale en del af opholdet på Brøndums Hotel ved at skænke hotellet et kunstværk. Derfor er det heller ikke underligt med de storslåede badehoteller og historier, at TV 2's tv-serie Badehotellet udspiller sig i Nordjylland. Her finder du nemlig nogle af Danmarks smukkeste naturområder. Se hvor TV 2's Badehotellet er optaget.

I TV 2's serie Danmarks dejligste badehoteller er Nordjylland repræsenteret med hele 4 badehoteller, hvilket gør den til landsdelen med flest badehoteller i serien. De 4 hoteller er:


Gastronomiske oplevelser

På mange af Danmarks badehoteller er du i pension, som det hedder, dvs. at du spiser nogle eller alle måltider på hotellet. Når dørene slås op til spisesalen, er der virkelig grund til at glæde sig, for ikke helt sjældent regerer nogle af landets bedste kokke i køkkenregionerne, og kvaliteten er derfor meget høj.

Tid til oplevelser

Det er oplagt at tage på opdagelse i naturen og udforske omegnen og dens attraktioner, når du bor på badehotel i Nordjylland, for badehotellerne ligger på nogle af de skønneste pletter. Hotellerne hjælper dig gerne med at finde frem til alle oplevelserne, og mange kan også forsyne dig med en picnickurv til turen. Hold desuden øje med arrangementer, som hotellerne ofte arrangerer. Der er også gode muligheder for at få et væld af forkælelse og velvære på de nordjyske badehoteller med bl.a. wellness.

Har du også lyst til at besøge Nordjyllands mange hoteller, er der rig mulighed for det. Se Nordjyllands store udvalg af hoteller her.

Er du derimod mere interesseret i at få et nærmere kig på Nordjyllands dejlige badehoteller, så se listen herunder:

Del denne side

Badehotellet i Svinkløv

Badehotellet på TV2

Oplev Nordjyllands smukke vestkyst i "Badehotellet" på TV2 i 2019, hvor 6. sæson ruller over skærmen.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev det brusende hav ved nogle af Danmarks bedste strande og hyggeligste badebyer

Wellness i Nordjylland

Afslapning og wellness nord for det du kender

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Overnatning i Nordjylland

Nordjyllands enestående natur og kulturoplevelser er lige udenfor døren året rundt. Slap af på hotellet i byen, badehotellet ved stranden eller den hyggelige kro i skoven. Se muligheder her.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.