Bad og leg i vandkanten | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af børnevenlige strande

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af børnevenlige strande

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande for enhver smag. Skal det være roligt og børnevenligt vand, så er Østkysten og Limfjorden fuld af hyggelige badebyer, hvor børnene trygt kan sidde og bygge sandslotte i vandkanten.

Hvis det skal være lidt mere storslående, så er Vestkysten fuld af smukke og brede sandstrande med klitplantager langs stranden. Her kan man opleve det brusende Vesterhav og få vind i håret.

Se de mange muligheder for en dejlig badeferie i Nordjylland her:

Strande ved Vesterhavet

Langs Vesterhavet finder du nogle af Danmarks mest populære badebyerSkagenLøkken og Blokhus, som kombinerer by- og badeferie.

Strande på østkysten

Langs Nordjyllands østlige kyst finder du ikke bare idylske badebyer og børnevenlige sandstrande. Her er rig mulighed for at holde en børnevenlig badeferie med masser af bad og leg i vandkanten.

Badeferie

De danske kystbyer og strande byder på en herlig familieoplevelse, hvor natur, sjov og leg er i højsædet.

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev de brusende bølger, den smukke natur og de brede sandstrande

Cold Hawaii - et surfparadis i Thy

Cold Hawaii - kystliv og surfparadis i Thy

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Løkken

Løkken er en klassisk badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor du finder en af Danmarks bedste strande. Her er der friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. 

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. 

Hals

Den hyggelige fiskerby Hals ved Limfjordens østlige udmunding ud i Aalborg Bugt langs Kattegat. Oplev markedet hver onsdag om sommeren og nogle af Danmarks mest børnevenlige strande.

Mariager Fjord

Mariager Fjord - Danmarks længste og smukkeste fjord - omgivet af hyggelige fjordbyer, natur, skov og minder fra vikingetiden.

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort ligger midt i klitterne, direkte ud til det brusende Vesterhav - og med adgang til vandland, legeland, wellness og et væld af aktivitetsfaciliteter for hele familien.

Hotel Fårup

Hotel Fårup ligger midt i Danmarks sjoveste skov - Fårup Sommerland - og er et vaskeægte familiehotel, hvor skoven er trukket med helt ind på værelserne med udsigt over søen og forlystelserne.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.