Attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord | VisitNordjylland
Besøg Nordjyllands attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord

Attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord

Fjordene - Limfjorden og Mariager Fjord skærer sig smuk ind igennem Danmarks nordligste landsdel. Her er der rig mulighed for at besøge hyggelige maritime havnebyer, tage på bådtur eller leje en kajak. Der er også god mulighed for at bade i de mange hyggelige fjordbade eller gå på opdagelse i den smukke natur.

Limfjordsområdet og Mariagerfjord er kendt for sine udsøgte fødevarefestivaler, skaldyr, historiske vikingesites, lystfiskeri og gode forhold til sejllads.

Se herunder tips til attraktioner, der bestemt er et besøg værd tæt ved Limfjorden og Mariager Fjord:

Del denne side

Øer og fjorde i Nordjylland

Læsø, Mors, Limfjorden og
Mariager Fjord

Udforsk nordens hyggeligste byer

Bliv revet med af den magiske stemning nord for det du kender. Her finder du en perlerække af de hyggeligste badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Sejlture og maritime oplevelser

Nordjylland er rigt udstyret med havne - både ud til Vesterhavet, men også Limfjorden, Mariagerfjord og østkysten fra Skagen mod syd er aktive områder for ferie- og fritidssejlads.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Lystfiskeri i Nordjylland

En fiskeferie i Nordjylland byder på stort set alle typer af fiskeri. Her er hav, fjorde, åer, søer. Her er alle danske fiskearter er inden for rækkevidde – kun en snøres vej borte.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.