Attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord | VisitNordjylland
Besøg Nordjyllands attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord

Attraktioner ved fjordene

Besøg Nordjyllands attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord

Attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord

Fjordene - Limfjorden og Mariager Fjord skærer sig smuk ind igennem Danmarks nordligste landsdel. Her er der rig mulighed for at besøge hyggelige maritime havnebyer, tage på bådtur eller leje en kajak. Der er også god mulighed for at bade i de mange hyggelige fjordbade eller gå på opdagelse i den smukke natur.

Limfjordsområdet og Mariagerfjord er kendt for sine udsøgte fødevarefestivaler, skaldyr, historiske vikingesites, lystfiskeri og gode forhold til sejllads.

Se herunder tips til attraktioner, der bestemt er et besøg værd tæt ved Limfjorden og Mariager Fjord:

Del denne side

Øer og fjorde i Nordjylland

Læsø, Mors, Limfjorden og
Mariager Fjord

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Sejlture og maritime oplevelser

Nordjylland er rigt udstyret med havne - både ud til Vesterhavet, men også Limfjorden, Mariagerfjord og østkysten fra Skagen mod syd er aktive områder for ferie- og fritidssejlads.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.