Fårup Sommerland | VisitNordjylland

Fårup Sommerland

Tæt på stranden i Blokhus, og alligevel helt ude i skoven, finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland - Danmarks ældste Sommerland og Europas 2. bedste forlystelsespark i 3 år i træk, med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland med et bølgebassin, der er opvarmet til 27 grader! Du kan også overnatte midt i parken på Hotel Fårup.

Nyhed 2018 er Golf øen

I 2018 åbner Fårup Sommerland Golf Øen - en splinterny golfbane med 12 huller. Banen er tilpasset både børn og voksne med forskellige hulstørrelser - så HELE familien kan være med, uanset alder og erfaring.

Vilde rutsjebaner i Fårup Sommerland

Skoven er også fuld af hæsblæsende rutsjebaner og forlystelser med masser af fart over feltet. Først landede Falken, så slog Lynet ned, og senest ramte Orkanen Fårup Sommerland! Prøv sidste års nyhed Hvirvelvinden, den vildeste forlystelse nogensinde. I Hvirvelvinden bliver du kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at du roterer rundt.

I 2013 åbnede rutsjebanen Orkanen, den eneste rutsjebane i Norden som kører både over og UNDER vandet! Orkanen bærer dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften! Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og vanvittige hårnålesving. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane?

Fårup Sommerland priser og åbningstider

Køb sæsonkort til Fårup Sommerland

Danmarks største og vådeste vandland

I parken finder I også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der som noget nyt i 2018 er opvarmet til 27 grader! Du kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. I kan også prøve Vandfaldet, Wild River eller Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Du starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under dine fødder, og du suser afsted i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart gennem to loops og slutter med et stort plask!

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, tumle på talrige trampoliner eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor glohede griller står klar til jer – helt gratis.

Mad og drikke

I parkens restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i vores lækre buffetrestaurant og i parkens mange andre spisesteder.

Bo midt i skoven

I 2016 åbnede det helt nye 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.

Familieværelse på Hotel Fårup

Find ledige værelser og book her

Fårup Sommerland er en forlystelsespark i verdensklasse

Fårup Sommerland er blevet kåret til en af Europas tre bedste forlystelsesparker 4 år i træk (2015-2018), af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. I forbindelse med prisoverrækkelsen udtalte chefredaktør for Kirmes, Frank Lanfer:

- Jeg er særdeles glad for, at vi ikke blot finder ”store spillere” på top-ti-listen, men også familieejede forlystelsesparker, der med entusiasme, passion og energi har formået at realisere nogle fantastiske oplevelser for sine gæster. Fårup Sommerland er et fremragende eksempel på dette, og jeg ønsker dem stort tillykke med den flotte pris."

At Fårup er et sommerland med international klasse ses på de mange andre priser som forlystelsesparken har modtaget i de senere år:

 • I blandt Europas 3 bedste forlystelsesparker (Kirmes) i 4 år i træk (2015-2018)
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2015
 • Orkanen: 3 bedste rutsjebane i Europa (Kirmes) 2014
 • Bedste forlystelsespark i Danmark (børnibyen.dk) 2014
 • Danmarks bedste sommerland (tv2.dk) 2014
 • Orkanen: årets 2 bedste nyhed i Europa (Kirmes) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnesemester.se) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnsemester.se) 2012
 • Nordjyllands bedste arbejdsplads for unge (LO's Jobpatrulje), 2011
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2010-2011
 • Verdens 3. bedste familiepark (Amusement Today), 2010-2011

Kontakt:

Pirupvejen 147
9492 Blokhus
www.faarupsommerland.dk
Tlf. nr. +45 9888160

Se også Fårup Sommerlands åbningstider og priser her

Del denne side

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og aktiviteter i naturen. Området er omringet af det naturskønne landskab med mulighed for bl.a. vandreture og MTB-ture.

Familie i Skallerup

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af dejlige familieaktiviteter, børnevenlig overnatning og sjove oplevelser, der danner rammen om en dejlig ferie.

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.