Fårup Sommerland | VisitNordjylland

Fårup Sommerland

Tæt på stranden i Blokhus, og alligevel helt ude i skoven, finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Her findes alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største vandland med et bølgebassin, der er opvarmet til 27 grader!

Nyheder i 2019

I 2019 er der to spændende nyheder i Fårup Sommerland, der især vil komme parkens yngre familiegæster til gode. Den ene nyhed er en motorcykel-karrusel, hvor børn helt ned til 90 centimeter kan få en sjov tur sammen med mor eller far. Samtidig udskifter Fårup deres populære Wave Swinger til en helt ny model, så endnu flere gæster kan få glæde af den. Den nye karrusel kan køre baglæns, så der er masser af spænding.

Vilde rutsjebaner i Fårup Sommerland

Skoven er fuld af hæsblæsende rutsjebaner og forlystelser med masser af fart over feltet. I 2013 åbnede Orkanen, den eneste rutsjebane i Norden som kører både over og UNDER vandet! Orkanen bærer dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske - mens dine fødder dingler frit i luften! Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og vanvittige hårnålesving. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane eller Hvirvelvinden, hvor du bliver kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at du roterer rundt. Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. I 2018 åbnede Fårup Sommerland Golf Øen - en splinterny golfbane med 12 huller. Banen er tilpasset både børn og voksne med forskellige hulstørrelser - så HELE familien kan være med, uanset alder og erfaring.

Åbningstider

I 2019 åbner sæsonen tidligere hos Fårup Sommerland, da forlystelsesparken allerede åbner på skærtorsdag den 18. april 2019.

Se mere om priser og åbningstider i Fårup Sommerland her.

Køb sæsonkort til Fårup Sommerland

Danmarks største og vådeste vandland

I parken finder du også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der som noget nyt i 2018 er opvarmet til 27 grader. Du kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. I kan også prøve Vandfaldet, Wild River eller Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Du starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under dine fødder, og du suser afsted i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart gennem to loops og slutter med et stort plask.

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I afprøve sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoli, tumle på talrige trampoliner eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område – helt gratis.

Mad og drikke

I parkens restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i Fårups lækre buffetrestaurant og i parkens mange andre spisesteder.

Bo midt i skoven

I 2016 åbnede det 4-stjernede Hotel Fårup, der ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.

Familieværelse på Hotel Fårup

Find ledige værelser og book her

Fårup Sommerland er en forlystelsespark i verdensklasse

Fårup Sommerland er Danmarks ældste sommerland og er blevet kåret til en af Europas tre bedste forlystelsesparker fire år i træk (2015-2018), af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. I forbindelse med prisoverrækkelsen udtalte chefredaktør for Kirmes, Frank Lanfer:

- Jeg er særdeles glad for, at vi ikke blot finder ”store spillere” på top-ti listen, men også familieejede forlystelsesparker, der med entusiasme, passion og energi har formået at realisere nogle fantastiske oplevelser for sine gæster. Fårup Sommerland er et fremragende eksempel på dette, og jeg ønsker dem stort tillykke med den flotte pris."

At Fårup er et sommerland med international klasse ses på de mange andre priser som forlystelsesparken har modtaget i de senere år:

 • I blandt Europas 3 bedste forlystelsesparker (Kirmes) i 4 år i træk (2015-2018)
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2015
 • Orkanen: 3 bedste rutsjebane i Europa (Kirmes) 2014
 • Bedste forlystelsespark i Danmark (børnibyen.dk) 2014
 • Danmarks bedste sommerland (tv2.dk) 2014
 • Orkanen: årets 2 bedste nyhed i Europa (Kirmes) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnesemester.se) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnsemester.se) 2012
 • Nordjyllands bedste arbejdsplads for unge (LO's Jobpatrulje), 2011
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2010-2011
 • Verdens 3. bedste familiepark (Amusement Today), 2010-2011

Kontakt:

Pirupvejen 147
9492 Blokhus
www.faarupsommerland.dk
Tlf. nr. +45 98881600

Se også Fårup Sommerlands åbningstider og priser her

Del denne side

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og aktiviteter i naturen. Området er omringet af det naturskønne landskab med mulighed for bl.a. vandreture og MTB-ture.

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.