Aalborg Zoo i Nordjylland | VisitNordjylland

 

 

Aalborg Zoo i Nordjylland

Udforsk verdens dyrearter med familien

Lad dig fascinere af chimpanser, afrikanske elefanter, orangutanger eller find dine egne personlige favoritter. Se alle dyrearterne i Aalborg Zoo her. Nord for det I kender, kan I rejse jorden rundt, og hilse på populære børnefavoritter som de asiatiske løver og Sumatratigre. Når I rejser gennem den "Grønlandske Fjord" kan I stifte bekendtskab med de charmerende isbjørnetvillinger, som tumler rundt og leger. I sommeren 2018 kom der fire nye løveunger i Aalborg Zoo, som boltrer sig imellem hinanden. Løveungerne, ligesom deres mødre, er af den asiatiske art, der er yderst sjælden i naturen. De findes kun i den 1.400 m2 store skov, også kaldet Gir-reservatet, der ligger i Indiens Gujarat-provins - og selvfølgelig nord for det du kender i Aalborg Zoo. 

 

Fodringer i Aalborg Zoo 

Hver eneste dag kan i se dyrene blive fodret af de erfarne dyrepassere. Det varierer fra dag til dag, hvilke dyr I kan se blive fodret, så husk at undersøge dagens program inden. Desuden bydes der på underholdning og læring på Zoofari-scenen for dem, der vil vide endnu mere om dyrene. Her tager zoos trænede dyr sammen med dyrepasserne ud på en rejse i verden, og du kan blive klog på dyrenes tilpasninger og genudsætning af dyr fra zoologiske haver.

Nyheder

I 2019 introducerer Aalborg Zoo ”Jurassic Zoo”. Fra den 13. april til 10. oktober 2019 kan du opleve den nye, spændende dinosaurudstilling, hvor du kan blive klogere på de forhistoriske dyr og deres verden. Find din indre opdagelsesrejsende frem, når du pludselig står ansigt til ansigt med de store brølende dinoer i naturlig størrelse. Udstillingen er inkluderet i entrébilletten.

Se årets begivenheder i Aalborg Zoo

Er du vild med dyr?

Med et årskort til Aalborg Zoo kan du besøge haven lige så ofte, som du vil, og du får gratis adgang samt en række rabatter i andre zoologiske haver i Danmark. Du har f.eks. et gratis besøg i Givskud Zoo, Ree Park, Odense Zoo og Jesperhus Blomsterpark. Du kan lege på legepladsen i Aalborg Zoo så tit du har lyst, læse lektier med udsigt til girafferne på savannen, invitere familie og venner til picnic i det hyggelige grillområde eller bare nyde en stille stund i solen på den store plæne. Du kan også opleve Zoo by Night til den årlige grillaften eller komme på morgenbesøg og være med, når dyrene vågner. Du har fri adgang til alle årets spændende arrangementer i Zoo, og du kan også tage en ven gratis med i Zoo i den særlige årskortweekend.

Kontakt

Mølleparkvej 63
9000 Aalborg
www.aalborgzoo.dk
Tlf. (+45) 9631 2929

Se åbningstider i Aalborg Zoo

Del denne side

Aalborg

Mærk pulsen i Aalborg

Dyreparker og oplevelser med dyr

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner for store og små – året rundt til ethvert vejr! Nordjylland byder på zoologisk have, akvarium, klappedyr, naturreservator m.m.

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Byoplevelser i Nordjylland

Byerne er i en klasse for sig, her i landet nord for det du kender. Lad dig forføre af den nordjyske hovedstad - Aalborg, eller mærk pulsen i lokalområdet.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?