De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland | VisitNordjylland

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Besøg Nordjyllands største og mest besøgte attraktioner.

Der tilbydes mange attraktioner i Nordjylland for alle aldre. Fårup Sommerland har hele sommerhalvåret vilde og sjove forlystelser for hele familien. Er du vild med dyr, så har Aalborg Zoo åbent 363 dage om året, imens du opleve de legesyge sæler og den interaktive sæludstilling i Nordsøen Oceanarium. Er du kunstintereseret, så oplev Skagensmalernes berømte værker på Skagens Museum eller besøg KUNSTEN Museum of Modern Art, der danner rammen om moderne billedkunst i verdensklasse.

Se listen over de 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland herunder:

Del denne side

Svømmehaller og vandland

Er der regnvejr og mangler du et alternativ til havets brusende bølger? Fortvivl ikke. Der er masser af svømmehaller og vandlande du kan boltre dig i. 

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.