Konkurrence: Vind dejligt familieophold - fuld af oplevelser i Nordjylland! | VisitNordjylland

Konkurrence: Vind dejligt familieophold - fuld af oplevelser i Nordjylland!

Nu kan du vinde et brag af et oplevelsesrigt familieophold for 2 voksne og op til 3 børn på The Reef i Frederikshavn i den nordligste del af Nordjylland. Programmet er fyldt med spændende oplevelser for hele familien: Entré til Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet og Skagens Museerne - og så kan I også komme på kanotur på Uggerby Å og køre gratis med Sandormen ud til Grenen ved Skagen.

Konkurrencen kører fra den 7/4-15/5-2017 i samarbejde med The Reef, Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet, Kanoleje på Uggerby Å, Skagens Kunstmuseer og Sandormen.

Præmien:

  • 3 x overnatninger på Scandic The Reef i Frederikshavn i et familieværelse
  • 5 entrébilletter til Nordsøen Oceanarium
  • 5 x entrébilletter til Skagens Kunstmuseer
  • Gratis køretur med Sandormen ud til Grenen
  • Kanotur på Uggerby Å

Præmiens værdi: 5.800,-. Præmien kan ikke byttes til kontanter.

Du skal blot besvare spørgsmålet herunder for at deltage i konkurrencen. Her er et hint til svaret

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET DEN 15/5-2017, KL. 12!

Del

Del denne side

Grenen ved Skagen - Danmarks nordligste punkt

Oplev Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerak og Kattegat mødes. At stå der, hvor bølgerne fra øst og vest rammer hinanden, er helt klart et af Danmarks mest fascinerende destinationer.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.