Vind familieferie i Fårup Sommerland! | VisitNordjylland

Vind familieferie i Fårup Sommerland!

Konkurrencen er afsluttet!

Nu har du chancen for at vinde en familieferie med overnatning og morgenmad på Hotel Fårup og 2 dages entré til Fårup Sommerland – så bliver det ikke sjovere :-)

Præmien indeholder:

  • 1 x overnatning for op til 5 personer i familieværelse
  • Morgenmad 
  • Entrébilletter til Fårup Sommerland i 2 dage

Præmiens samlede værdi er 2.825 kr. og kan ikke byttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra den 3. til den 31. juli kl. 12:00, vinderen får direkte besked.

Du skal blot besvare spørgsmålet herunder for at deltage i konkurrencen. Find et hint til svaret her

 

Et sommerland helt ude i skoven
Tæt på stranden i Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder du Fårup Sommerland som er en forlystelsespark med spændende forlystelser for hele familien og Danmarks største Aquapark med vandrutsjebaner der har frit fald og loops. Årets nyhed er Hvirvelvinden, den mest halsbrækkende forlystelse nogensinde. Fårup Sommerland blev først i oktober 2015 og igen i september 2016 kåret som Europas næstbedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. Læs mere om Fårup Sommerland

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup
Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. På samtlige værelser er der gratis WIFI, TV og radio, faciliteter til at lave kaffe/te, lyse badeværelser med brusebad samt en privat terrasse eller altan. Book ophold på Hotel Fårup.

Del

Del denne side

Fårup Sommerland

Det dejlige Fårup Sommerland er en oplevelse, som hele familien kan nyde sammen. Prøv de vilde rutsjebaner, svøm rundt i Aquaparken eller snup et slag minigolf på årets nyhed - golføen!

Konkurrencer

Deltag i vores vores konkurrence og vind skønne oplevelser i Nordjylland! En sand fornøjelse at kunne sende glade konkurrence-vindere ud på oplevelser i Nordjylland!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.