Året rundt i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland byder på masser af oplevelser

Oplevelser hele året rundt

Nordjylland byder på masser af oplevelser

Året rundt i Nordjylland

Ferielandet Nordjylland er et besøg værd året rundt. Vinteren byder på hygge, jul og masser af indendørsaktiviteter. I foråret springer blomsterne ud og naturen indbyder til aktive naturoplevelser og lokale smagsoplevelser. Sommeren i Nordjylland byder på masser af bad og leg i vandkanten samt sjove forlystelser for hele familien. I efteråret brydes de smukke skove og naturområder af smukke farver og hyggelige familiestunder og så starter det hele forfra igen!

Velkommen til dejlige Nordjylland. Her kommer du langt væk fra hverdagen og helt tæt på naturen.

Forår i Nordjylland

Det smukke forårsvejret inviterer til ture ud i den smukke natur og alle de hyggelige begivenheder og aktiviteter rundt omkring i Nordjylland - få overblikket her.

Sommer i Nordjylland

Sommer er fuld af spændende begivenheder og events i Nordjylland - få overblikket over regionens mange oplevelser for enhver smag.

Efterår i Nordjylland

Få overblikket over Nordjyllands efterår - de gode tilbud, hvad der sker og hvor I kan tage hen. Se mere her.

Vinter i Nordjylland

Din guide til vinteren i Nordjylland, med masser af inspiration: Aktiviteter for børn og voksne, de største nordjyske begivenheder samt gode tilbud på oplevelser i Nordjylland.

Sommerferie

Nordjylland summer af sommeraktiviteter for børn og barnlige sjæle hele sommerferienFind masser af ferieoplevelserne i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel!

Vinterferie

Vinterferien byder på mange, gode forslag til aktiviteter til uge 7 og 8 i Nordjylland.

Påske

Påsken er den smukke varslen af forårets komme, hvor alverdens smukke blomster springer ud.

Helligdagsferier i Nordjylland

I foråret vrimler det frem med tilbud til de hyggelige helligdage og miniferier i Nordjylland.

Sankt Hans arrangmenter i Nordjylland

Nordjylland bugner af fantastiske midsommer-arrangementer med båltaler og koncerter. Hvor skal du fejre Sankt Hans?

Julemarked i Aalborg

Jul i Nordjylland

Julen byder på masser af spændende oplevelser i Nordjylland. Se oversigten over de hyggelige julemarkeder, find opskrifter på traditionelle, nordjyske juleretter og find nordjyske gavetips.

Hals torvemarked

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.

Fødevarefestivaler

Nordjylland vrimler med masser af helt fantastiske fødevarefestivaler, som har de lækre nordjyske fødevarer i centrum. Se årets nordjyske smagedage her.

Store nordjyske sportsevents

Hele året igennem er der udfordrende sportsevents rundt omkring i Nordjylland. Den varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Vikingemarkeder i Nordjylland

Nordjylland vrimler med vikingemarkeder og andre events i forbindelse med Nordjyllands fine seværdigheder fra Vikingetiden, som f.eks. Fyrkat, Aggersborg, Lindholm Høje og Sebbersund.

 

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.