Vinter i Nordjylland | VisitNordjylland

Vinter i Nordjylland

 

 

Vinter er den årstid, hvor kulde og korte dage er ensbetydende med indendørs hygge, simremad og varm kakao efter en tur på kælkebakken.

Vinterperioden er for mange ensbetydende med skiferie i mere snerige lande, men holder du ferien hjemme, er der også mange muligheder for dejlige oplevelser - og endda mulighed for at stå på ski i Nordjylland!

Se vinterens aktiviteter og begivenheder i Nordjylland nederst på siden.

Vintertid

Når vinter, sne og kulde raser uden for, er det dejligt at at hygge sig indendøre, hvor der er tid og plads til ro og fordybelse.

Tag f.eks. en tur på kunstmuseum i Nordjylland, hvor vinteren byder på mange spændende udstillinger.

Når sulten melder sig, kan I bruge en af vores opskrifter til at lave lækker vintermad med nordjyske råvarer.

Vinterens simremad

Vintermad

Opskrifter på vintermad til både ovn og gryde med masser af smag - fra de hurtige retter på en hverdag til simremaden i weekenden.

Kunst & kultur

Kunst & kultur

Danmarks bedste nulevende kunstnere og kunsthåndværkere har bosat sig i Nordjylland. Derfor er der et stort udvalg af gallerier og værksteder i det nordjyske ferieland.

Wellness i Nordjylland

I Nordjylland har vi højt til loftet og fuld fokus på at få tid til at leve. Her er rig mulighed for forkælelse, afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness.

Vinteraktiviteter

Uanset om du er mest til gåture med familien i det sneklædte Nordjylland eller hygge indendørs med en god bog og varme drikke, finder du her inspiration til masser af aktiviteter - både med og uden børn.

På de forskellige sider får du et overblik over alle mulighederne, både inde i varmen og ude i kulden.

Nordsøen Oceanarium

Indendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er året rundt fuld af masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!