Vesthimmerland | VisitNordjylland

Vesthimmerland

I Vesthimmerland findes mange muligheder for aktiviteter og naturoplevelser. Besøg de dejlige strande, prøv en cykeltur, en vandretur eller et spil golf på et af de fire golfanlæg, f.eks. hos Himmerland Golf og Spa, hvor Danmarks internationale golfturnering, Made in Denmark, finder sted.

Besøg handelsbyerne Aars og Farsø og und også dig selv et besøg i "Muslingebyen" LøgstørDayz Resort Rønbjerg er desuden et feriecenter, hvor ungerne kan få brændt noget energi af, og når du alligevel er på de kanter, så tag en tur over til Livø, måske til den årlige jazzfestival?

Attraktioner og oplevelser

I Vesthimmerland er der både oplevelser for børn og voksne.

Danmarks eneste stenaldercenter, Stenaldercenter Ertebølle, er blandt andet en mulighed for at kombinere spændende historie med sjove aktiviteter.

Limfjordsmuseet i Løgstør kan I få en skøn sejltur og få et indblik i Limfjordens kulturhistorie, og bagefter slentre langs den smukke Frederik den VII's Kanal fra 1861.

Herregården Hessel er endnu et must, hvor du finder arrangementer hele året rundt. Herregården ligger med udsigt over Limfjorden, og her kan du se, hvordan man levede for 150 år siden.

Skal der masser af aktiviteter på programmet, kan du og børnene nyde en skøn dag på Dayz Resort Røbjerg, hvor I finder bowling, badeland, minigolf og meget mere. Er du mere til fart, er der masser af muligheder for mountainbiking ture i den smukkeste natur.

Spisesteder og smagsoplevelser

I Vesthimmerland er der rig mulighed for store smagsoplevelser. Du kan blandt andet besøge Kanalfogedens Køkken og Restaurant P.O.L.O, som begge er på listen over Nordjyllands bedste restauranter, og er du til fisk og skaldyr, så må du endelig ikke gå glip af den årlige Løgstør Muslingefestival eller Muslingepremieren.

Se alle mulighederne her.

Overnatningsmuligheder

Sommerhus, campingplads, shelter, hotel eller Bed & Breakfast … Vesthimmerland har det hele. Læs mere om mulighederne her.

Se mere på www.visitvesthimmerland.dk

Del denne side

Kontakt VisitVesthimmerland

Løgstør Turistbureau
Toldbodgade 8
9670 Løgstør

Email: info@visitvesthimmerland.dk

Telefon: +45 53 887 999

Muslingespisning

Alle events i Vesthimmerland

Skal ferien tilbringes i Vesthimmerland? Se hvad du kan vente af spændende begivenheder i Vesthimmerland på dit næste besøg her.

Løgstør vartegn

Besøg www.visitvesthimmerland.dk

Læs mere om Vesthimmerland og få inspiration til lokale oplevelser, så du kan planlægge ferien.

Book oplevelser i Vesthimmerland

  • produkt mangler

Book oplevelser