Tvillingerne og Julemanden

Tvillingerne og Julemanden er TV2s julekalender fra 2013, en fortsættelse af Ludvig og Julemanden, der høstede stor succes som julekalender på TV2 i 2011.

I Tvillingerne og Julemanden mødte vi igen julemanden Nicolas (Lars Hjortshøj), der denne gang fik hjælp af tvillingerne Peter og Signe i kampen mod den onde Dr. Schwartz (Nicolaj Kopernikus).

Tvillingerne og Julemanden tog lige som Ludvig og Julemanden udgangspunkt i Nordjyllands historiske steder, bl.a i Aalborg og Hirtshals. Her på siden kan du komme med bag kameraet til julekalenderen fra 2013 og få et indblik i de nordjyske locations.

 

 

Her er TV2s julekalender optaget

Nordjyske kulisser

Da TV2 viste de 24 afsnit om Tvillingerne og Julemanden, genkendte mange mennesker kulisserne fra Nordjylland.

Julekalenderen blev hovedsageligt optaget i Aalborg og Hirtshals, hvor mange genkendte Aalborg Zoo og Hirtshals Fyr, men der var også mindre kendte locations i julekalenderen, f.eks. Klarupgård, hvor tvillingerne boede.

Vidste du, at du stadig har mulighed for at komme ind i 10 kulisser fra julekalenderen? Det kan du på Klarupgård, der er hovedlocation

Besøg Apotekersamlingen i Aalborg, hvor mange af instrumenterne i Dr. Schwartz' laboratorium stammer fra og hør om virkelighedens trolddom.

Susanne Claus holder til på Store Restrup Herregård, hvor de har en stensamling. Kan Lysets Sten mon gemme sig her?

Tvillingerne og Julemanden trailer

Bag om TV2s julekalender 2013

På Børglum Kloster kan du opleve Julemandens værksted, hvor nisserne Klik og Klak arbejdede sammen med de andre nissebørn i Ludvig og Julemanden, TV2s julekalender i 2011.

 

Du kan se både dekorationer og rekvisitter, julemandens hule og værksted samt fotos fra andre optagelser ved Børglum Kloster - og blive fotograferet som Klik og Klak, Nissemor og Nissefar!

Dele af årets julekalender er optaget på Skallerup Seaside Resort. Se billeder fra optagelserne, hvor julemanden og tvillingerne folder sig ud, på Skallerups Facebook-side her.

Book oplevelser i julen

Søg oplevelser