Strand, Fjord og Natur i Nordjylland | VisitNordjylland
Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strand eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand

Strand, fjord og natur i Nordjylland

Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strand eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand

Strand, Fjord og Natur i Nordjylland

Nordjylland er omgivet af mangfoldigt vand og enestående natur.

Er du til Vesterhavets brusende hav og udfordrende bølger og brede sandstrande? Eller vil du hellere nyde østkystens milde og børnevenlige strande. Eller vil du helst nyde en sejltur på Limfjorden eller Mariager Fjord og spise lokale muslinger?

Naturen i Nordjylland er også en helt naturlig del af landsdelen, som er fuld af skove, bakker, moser og naturfænomener som den vandrende mile - Råbjerg Mile. Nordjylland har oplevelser for enhver smag.

Skagens Gren set fra luften

Grenen ved Skagen - Danmarks nordligste punkt

Oplev Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerak og Kattegat mødes. At stå der, hvor bølgerne fra øst og vest rammer hinanden, er helt klart et af Danmarks mest fascinerende destinationer.

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Nationalpark Thy

Smukke Nationalpark Thy byder både på kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, som du ikke må gå glip af.

Rold Skov

Rold Skov er Danmarks største sammenhængende skov på ca. 8.600 ha. Her findes engdrag og Nordeuropas mest vandrige kilder, søer og moser.

Wellness i Nordjylland

I Nordjylland har vi højt til loftet og fuld fokus på at få tid til at leve. I Nordjylland finder du rig mulighed for forkælelse, afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness.

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her