Sommerferie i Nordjylland | VisitNordjylland

Sommerferie i Nordjylland

Sommeren i Nordjylland er bare dejlig.

Nogen vælger at tage familien med i sommerhus, tage en tur ud til de hvide nordjyske strande, bygge sandslotte i strandkanten og slutte dagen af med en kæmpe vaffelis. Andre får smagt på lidt af Nordjyllands lækre delikatesser på en fødevarefestival, mens andre får lyttet til god musik omringet af skøn natur - der er nemlig masser af events i Nordjylland henover sommeren.

Man kan også besøge de søde kystbyer, gøre en god handel på det lokale marked, nyde en kold øl i skyggen eller måske besøge en af de mange gårdbutikker - ja, så er det sommer i Nordjylland.

Strand, Fjord og Natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Hals torvemarked

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.

Fødevarefestivaler 2017

Nordjylland vrimler med masser af helt fantastiske fødevarefestivaler, som har de lækre nordjyske fødevarer i centrum. Se årets nordjyske smagedage her.

Nordjyske strande

Hele vejen fra Skagen i nord til Agger i syd kan man opleve Nordeuropas fineste, hvide, brede sandstrande. Langs kysten ligger de små hyggelige badebyer, som byder på alt, hvad hjertet begærer.

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Skål med jordbær

Gårdbutikker i Nordjylland

Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye gulerødder, blomkål frisk fra marken og friske krydderurter på toppen...

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Cold Hawaii - et surfparadis i Thy

Cold Hawaii - kystliv og surfparadis i Thy

Sommersjov for børn i Nordjylland

Nordjylland summer af sommeraktiviteter for børn og barnlige sjæleFind masser af ferieoplevelserne i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel!

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.
  • Produkt mangler