Nordjylland byder på mange kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen.


Til SmageDage indbyder vi dig til at smage, kokkerer og opleve til Mors Skaldyrsfestival, Løgstør Muslingefestival, Hirtshals Fiskefestival og Læsø Jomfruhummerfestival.


Tid: 6.-7. juni 2014

Sted: havnen i Nykøbing Mors.

Tid: 11. - 13. juli 2014
Sted: havnen i Løgstør

Dato: 31. juli - 2. august 2014

Sted: Hirtshals Havn

Tid: 2. august 2014

Sted: Østerby Havn, Læsø

Skagen Food & Design Market

Skagen Food & Design Market (tidligere Skagen Kvalitetsfødevaremesse) trækker hvert år i august mange tusinde gastronomiglade gæster fra både ind- og udland ind i Den Gamle Auktionshal på Skagen Havn. Den 23. august sker det for 8. gang.

Alle sanserne kommer i drømmeland, når nordjyske fødevareproducenter viser, fortæller og byder på smagsprøver på deres lækre, unikke produkter i Den Gamle Auktionshal’s autentiske omgivelser.

Producenterne står klar til at fortælle den gode historie om deres produkter, og der er mulighed for at smage alt fra fisk og skaldyr til ost, chokolade, nyslynget honning og meget mere.

Se mere på:

www.skagen.dk/skagen-food-and-design-market/

Facebook

Ambassadør

Mit navn er Anders Rex fra Brøndums Hotel i Skagen. Den bedste råvare i sæsonen er en forudsætning for at skabe god mad. Sæsonens råvarer er en vigtig faktor, da det giver variation og kvalitet i køkkenet at benytte det naturen og lokalområdet byder på netop nu. Jeg prioriterer det enkle, hvor man fremhæver en råvare, så den står som det ypperligste på tallerknen.

www.broendums-hotel.dk