Løgstør Muslingefestival | VisitNordjylland
Muslingefestival collage

Løgstør Muslingefestival

Duft, smag og oplev Løgstør Havn, når den igen i år danner rammen om årets Muslingefestival fra d. 7. - 9. juli 2017. Muslingefestivalen inviterer til tre festlige, kulturelle og muslingefyldte dage, hvor gastronomi, kunst og musik er i centrum – også i børnehøjde.

Et af omdrejningspunkterne ved Løgstør Muslingefestival er naturligvis muslinger, og her er der igen i år masser af gode smagsoplevelser at hente. Fredag aften kulminerer i den velkendte Spis-muslinger-aften, hvor 1 ton muslinger dampes, og hvor du for kun 20 kr. kan spise alle de muslinger, din mave kan rumme eller i hvert fald, indtil gryderne er tomme.

Havnen danner hele weekenden rammen om det hyggelige marked, hvor de opstillede boder byder på lokalt kunsthåndværk, og hvor der er mulighed for at smage og købe fødevarer med hjem.

Spis og vær glad

Hele weekenden er det muligt at tage del i de gastronomiske oplevelser. Både fredag, lørdag og søndag tænder Løgstørs Muslingelav midt på dagen op i bålene og damper muslinger til kr. 30,-. Se tidspunkterne påwww.muslingebyen.dk.

I anledningen af Løgstørs 500 års fødselsdag kan I i år få en historisk smagsoplevelse med fisk gennem tiden. Muslingebyen Løgstør opstod af sild, og smagsrejsen starter derfor ved sildene og frem til muslingerne. Se mere påwww.kanalfogeden.dk.

Byens mange restauranter byder ligeledes indenfor til lækre oplevelser. Se dem alle på www.muslingebyen.dk.

Aktiviteter for alle småmuslinger

Muslingefestivalen byder på aktiviteter for alle størrelser. Tag børnene med, når biologerne fortæller og viser fjordens rige dyreliv eller med hen i børnemaleværkstedet i Kulturladen, hvor kreativiteten ingen grænser har. Køb et muslingelærred for 25 kr. og dekorer det, som I vil.

Muslingebyen – aktiviteter hele sommeren

I Muslingebyen er der aktiviteter hele sommeren. Oplev bl.a. gratis torsdagsmusik fra 6. juli til 10. august kl. 19.00 på havnen i Løgstør, guidede sejlture på Frederik den VII’s Kanal tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 11 og 14 (pladsbestilling 98671805), udvidet åbningstider torsdag og lørdag i byens butikker hele juli og masser af events for store og små.

Se meget mere på www.muslingebyen.dk

Del denne side

Udskæring af fisk

Hirtshals Fiskefestival

Tid & sted: 4. - 6. august 2016 på Hirtshals Havn.

Læs mere her.

Hummerspisning

Læsø Jomfruhummerfestival

Tid & sted: 6. august 2016 på Østerby Havn, Læsø.

Kom til Jomfruhummerfestival på skønne Læsø og smag på én af Nordjyllands lækre delikatesser. Læs mere her.

Skaldyrsfestival Mors

Skaldyrsfestival Mors

Tid & sted: 3. - 5. juni 2016 på havnen i Nykøbing Mors.

Skaldyrsfestival Mors er en velsmagende event, som har skaldyr i fokus.

Læs mere om begivenheden her.

Løgstør – Muslingebyen

Oplev hyggelig, maritim feriestemning i "Muslingebyen Løgstør" - nyd musik i særklasse til Kanaljazz og Løgstør Open Air eller spis jer mætte i lækre muslinger til muslingehøstfest og muslingefestival.