Sommersjov for børn i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af sjove børneaktiviteter hele sommeren

Sommersjov for børn i Nordjylland

ENDELIG er det sommerferie og den står på tid til familiehygge, sjove forlystelser og dejlig sommerstemning. Hele Nordjylland summer af dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Se vores eventkalender nedenfor, hvor der er masser af sjove begivenheder for hele familien.

Selvfølgelig finder I også masser af inspiration ferieoplevelserne i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel!

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni.

 

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Familie i Skallerup

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af dejlige familieaktiviteter, børnevenlig overnatning og sjove oplevelser, der danner rammen om en dejlig ferie.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.