Rebild | VisitNordjylland
Mtb i Rebild Bakker

Rebild

Er du til skønne oplevelser i det fri, så er Rebild med Rold Skov, Rebild Bakker og det omkringliggende land, det rene, grønne slaraffenland. Her i hjertet af Himmerland er der højt til himmelen og plads til mangfoldighed – så uanset om du er til en eftertænksom travetur til tonerne af fuglesang, en hæsblæsende tur på mountainbike op og ned ad bakker eller foretrækker en kanotur på åens rolige vand, så er Rebild stedet.

Her er åben året rundt, for naturen holder hverken fridag eller ferie, men er parat, når du har tid. Uanset årstiden indbyder Rebild til spændende naturoplevelser og aktive udfoldelser.

Aktiviteter og oplevelser

De største attraktioner i Rebild er uden tvivl Rebild Bakker og Rold Skov, der er blandt Danmarks største naturattraktioner, du ikke må gå glip af. Her finder du bl.a. naturlegepladsen Røverknolden, der er perfekt til en familieudflugt i skoven. Skoven er også ideel til en cykletur, hvad enten du er ude med picnickurv eller søger action og downhill på din mountainbike. Rold Skov er desuden kåret til Danmarks 2. bedste mtb-rute af vorespuls.dk.

Ved Rebild Bakker finder du også Spillemandsmuseet, Blokhus Museet samt Thingbæk Kalkminer.

Se alle aktiviteter og attraktioner i Rebild

Begivenheder - Det sker i Rebild

Et rigt kulturliv udfolder sig i området, og Rebild er særligt kendt for Rebildfesten, hvor man hvert år siden 1912 har fejret den amerikanske uafhængigsdag d. 4. juli. Begivenheden menes at være den største fejring af uafhængighedsdagen uden for USA.

Opera i Rebild er også en årligt tilbagevendende begivenhed, der er et besøg værd, ligesom det kendte 12 timers i Rold MTB løb for hele familien og Rold24Race for de hardcore MTB'er.

Se alle events i Rebild

Spisesteder

Går du en tur i Rold Skov forbi den skønne Store Økssø, så kan du med fordel kigge indenfor i den smukke Mosskov Pavillion, hvor menukortet står mål med beliggenheden. Ved Rebild Bakker finder du Rold Storkro, der også nyder godt af den skønne natur. Her kan du nyde en lækker menu og slutte af med en gåtur ned til Troldeskoven, Krybskytten Lars Kjærs Hus og til den kendte Ravnkilde inden aftenkaffen nydes. Besøg også Top Karens hus "Tophuset", der i historiske rammer serverer husmandskost, herunder en særdeles populær æggekage.

Se alle spisesteder i Rebild

Overnatning

Tæt på naturen ligger både kroer, hoteller, campingplads og vandrerhjem. I Rebild finder du Danmarks eneste Sportshotel, Comwell Sport Rebild Bakker. Her kan du kombinere smuk natur med en god seng, dejlig mad og frem for alt aktiv udfoldelse. Prøv det og lad dig rive med af alle de mange forskellige aktiviteter, der foregår nær hotellet.

Se alle overnatningsmuligheder i Rebild

Find mange flere tips til ferie i Rebild på www.rebildporten.dk eller Rebildsportens Facebook-side.

Del denne side

Rebildfesten

Alle events i Rebild

Skal ferien tilbringes i Rebild? Se hvad du kan vente af spændende begivenheder i Rebild på dit næste besøg her.

Kontakt RebildPorten

RebildPorten
Rebildvej 25A
9520 Skørping

Email: info@rebildporten.dk

Tlf: +45 9988 9000  

Troldeskoven

Besøg www.rebildporten.dk

Læs mere om Rebild og få inspiration til lokale oplevelser, så du kan planlægge ferien.

#Rebildporten på Instagram