Påsken i Nordjylland | VisitNordjylland

Påsken i Nordjylland

April er påsketid, og foråret rammer for alvor Nordjylland, og alverdens smukke blomster springer ud. Påskeliljen skyder op, og påskeharen kigger forbi med gækkebreve og påskeæg. 

Påsken er tiden, hvor vi samles til påskefrokost med påskebryg, æg og lam - men hvorfor gør vi egentlig det?

Find svaret på disse sider, hvor vi har samlet påskens traditioner, opskrifter og begivenheder.

Rigtig god påske!

Hvorfor fejrer vi påske?

Påsken markeres ved, at vi pynter op, og bruger helligdagene til at mødes med familie og venner, spise god mad, gå i Zoo med børnene, tage ud i naturen...

Gammeldags påskemad

Her finder du et lille tilbageblik i påskemadens historie og selvfølgelig klassiske opskrifter på påskemad.

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Aalborg Zoo

Verdens største landdyr, grønlandske isbjørne, farlige tigre, dyreunger i alle størrelser... Kom til Aalborg Zoo og få oplevelser ud over det sædvanlige, som hele familien vil elske.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort ligger midt i klitterne, direkte ud til det brusende Vesterhav - og med adgang til vandland, legeland, wellness og et væld af aktivitetsfaciliteter for hele familien.