Oplevelser i Nordjylland | VisitNordjylland

Oplevelser i Nordjylland

Ferie i Nordjylland handler om at nyde livet, om tid til bare at være. For mange mennesker er tid en luksus, der sjældent er for meget af til daglig, men hos os er der tid til at leve.

I Nordjylland har I alle muligheder for at nyde skøn natur, spændende kulturoplevelser, hyggelige byer og lækre lokale fødevarer. Alt hvad der skal til for, at du kan nyde livet sammen med dem, du holder af.

Brug oversigten herunder til at finde frem til de bedste oplevelser, Nordjylland kan byde dig.

Hvad skal jeg opleve?

Hvis det er første gang, du skal til Nordjylland, eller bare gerne vil have overblik over de største attraktioner og mest populære ting at lave, når man er i Nordjylland, så er det her du skal starte. Få overblikket over attraktioner og aktiviteter, se kommende begivenheder, hvad du kan opleve i de nordjyske byer, eller gå på opdagelse og søg i vores store Nordjyllands-database.

Hvis du allerede kender Nordjylland og har en smule styr på, hvad turen til Nordjylland skal indeholde, så hop til vores guides lidt længere nede på siden, hvor du bl.a. finder inspiration til bade- og byferie, aktiv ferie, nordjyske smagsoplevelser og meget mere.

Far og datter på stranden

Badestrande og byer på vest- og østkysten

Naturen og det særlige lys er Nordjyllands største attraktion, og for mange opleves det bedst ved de nordjyske kyster og sandstrande. Er du ude efter sol & strand, så kig her, hvor du bl.a. finder oversigt over skønne badebyer og strande med Blå Flag.

Guides og inspiration til nordjyske oplevelser

Denne sektion er til dig, der allerede har en idé om, hvad du gerne vil opleve i Nordjylland - om det er et kulturelt ophold i Aalborg, sol og strand ved Vesterhavet eller noget helt tredje.

Tag også et kig forbi vores tips til Nordjylland med eller uden børn:

Familieferie
Ferie uden børn

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.