Wellness trenden i Nordjylland

Wellness-trenden er for alvor kommet til Danmark. Vi prioriterer tid til at pleje og forkæle os selv i en travl hverdag. Heldigvis er der mange forskellige måder at gøre det på, afhængig af temperament, tid og interesse. Og der er aldrig langt til et lille timeout fra hverdagens forpligtelser i Nordjylland – uanset om du har to timer eller to døgn tilovers til dig selv.

I den klassiske spa-filosofi tjener alle behandlinger til at stimulere de fem sanser: Syn, hørelse, smag, føle- og lugtesans. Det skal ske på en måde, der har relation til vand og til havluft. Det er der rig lejlighed til at leve op til i Nordjyllands natur.

Tid til bare at være. Tid til at nyde livet. For mange mennesker er tid en luksus, der sjældent er for meget af til daglig.

En af grundene til, at wellness er blevet så populært er, at det er en lille luksus med stor effekt. En måde at gøre noget godt for sig selv alene, eller i selskab med sin partner eller sine veninder.

I dag er det heldigvis helt naturligt at tage sig tid til at være god ved sig selv. At bruge tid og ressourcer på at pleje sig selv fysisk og psykisk er accepteret. Vi ved jo godt, at et langt og aktivt liv kræver at vi passer på os selv undervejs.

Hvorfor ikke lade dygtige, professionelle behandlere hjælpe med at løse den opgave? Med sin unikke kombination af ældgamle terapiformer og teknikker og de mest moderne faciliteter og teknologi er spa- og wellness-bølgen over os.