Byferie i Nordjylland | VisitNordjylland
Mærk stemningen i storbyen Aalborg og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Byoplevelser i Nordjylland

Mærk stemningen i storbyen Aalborg og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Byferie i Nordjylland

Gå på opdagelse i Nordjyllands hyggelige handelsbyer - her rig mulighed for at gå på shoppetur, cafébesøg, spise gourmetmad eller tage del i det store kunst- og kulturudbud - Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Hobro og ikke mindst Aalborg byder på hyggelige byoplevelser året rundt. 

Nordjyllands hovedstad Aalborg er Danmarks 4. største by og er i en rivende kulturel udvikling - med en spændende, arkitektonisk havnefront, kulturtilbud og street art på hver andet gadehjørne er Aalborg bestemt et besøg værd - hele året rundt.

Thisted

Thys hovedstad Thisted byder på rigt handelsliv, små krinkelkroge og strejf af fordums tider med smukke gamle bygninger.

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Nordjysk kunst og kultur

Danmarks bedste nulevende kunstnere og kunsthåndværkere har bosat sig i Nordjylland. Derfor er der særdeles gode muligheder for at besøge gallerier og værksteder i det nordjyske ferieland. 

Nordjyllands bedste restauranter

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.