Byferie i Nordjylland | VisitNordjylland
Mærk stemningen i storbyen Aalborg og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Nyd livet i byen

Mærk stemningen i storbyen Aalborg og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Byferie i Nordjylland

Aalborg er Nordjyllands hovedstad, og er i en rivende kulturel udvikling, og rundt omkring i Nordjylland er der masser hyggelige købstæder, havne- og badebyer, der summer af hyggelige byoplevelser.

I europæisk målestok er vores byer små, men udbuddet af tilbud fejler ikke noget. Her er café- og shoppingliv, et bredt udvalg af spisesteder og mange kulturtilbud til en dejlig byferie - hele året rundt.

Læs mere om:
Natteliv i Nordjylland
Shopping i Nordjylland
Alle spisesteder i Nordjylland

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Ren afslapning & Wellness

I Nordjylland finder du rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness. Bl.a. i Romulus i Skallerup Seaside Resort. Læs mere her om mulighederne.

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Rusk i Aalborg, der er en af de bedste restauranter i Nordjylland

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder, ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!