Vestkysten i Nordjylland | VisitNordjylland
Brusende Vesterhav og brede sandstrande

Vestkysten i Nordjylland

Brusende Vesterhav og brede sandstrande

Vestkysten i Nordjylland

Nordjyllands vestkyst langs nordsøen byder på brede sandstrande, brusende Vesterhav og hyggelige havne- og fiskebyer. Oplev Skagens ikoniske fiskerhuse, besøg Fårup Sommerland, Cold Hawaii i Thy eller bo i 1. klitrække på Skallerup Seaside Resort.  

Det er tid til at leve i Nordjylland. Danmarks nordligste landsdel – der hvor øst og vest mødes på toppen med Grenen ved Skagen.

Læs mere om Nordjyllands vestkyst her

Løkken

Løkken er en klassisk badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor du finder en af Danmarks bedste strande. Her er der friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. 

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. 

Gammel Skagen

Gl. Skagen ligger i første klitrække ud til Vesterhavet på vestkysten, og er et af Danmarks mest ikoniske turistdestinationer. Gl. Skagen er indbegrebet af Nordjyllands nostalgi, romantik og forkælelse.

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

Thy

Bulbjerg

Bulbjerg fuglefjeld

Bulbjerg er Nordeuropas største fuglefjeld. De er Jyllands eneste klippe, som rejser sig 47 meter over havet og også bliver kaldt for "Jyllands Skulder". Limstensklippen er hjemsted og ynglested for mange forskellige fuglearter.

Nationalpark Thy

Smukke Nationalpark Thy byder både på kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, som du ikke må gå glip af.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.
  • Produkt mangler