Oplevelser i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af strand, fjord, byoplevelser, forlystelser og ikke mindst smuk natur

Ferieoplevelser i Nordjylland

Nordjylland er fuld af strand, fjord, byoplevelser, forlystelser og ikke mindst smuk natur

Oplevelser i Nordjylland

Ferie i Nordjylland handler om at nyde livet - tid til familien, tid til at grine, tid til at hygge, tid til forkælelse. Kort sagt tid til at leve.

Hvad skal ferien byde på? I Nordjylland har I alle muligheder for at nyde skøn natur, spændende kulturoplevelser, hyggelige byer og lækre lokale fødevarer og smagsoplevelser. Skal den stå på familieferie, aktiv ferie, wellness, fornøjelser eller bare ren afslapning i et sommerhus i 1. klitrække? Her er et udvalg af Nordjyske aktiviteter, attraktioner og seværdigheder og spændende oplevelser.

Hvad skal jeg opleve?

Hvis det er første gang, du skal til Nordjylland, eller bare gerne vil have overblik over de største attraktioner og mest populære ting at lave, når man er i Nordjylland, så er det her du skal starte. Få overblikket over attraktioner og aktiviteter, se kommende begivenheder, hvad du kan opleve i de nordjyske byer, eller gå på opdagelse og søg i vores store Nordjyllands-database.

Hvis du allerede kender Nordjylland og har en smule styr på, hvad turen til Nordjylland skal indeholde, så hop til vores guides lidt længere nede på siden, hvor du bl.a. finder inspiration til bade- og byferie, aktiv ferie, nordjyske smagsoplevelser og meget mere.

Far og datter på stranden

Badestrande og byer på vest- og østkysten

Naturen og det særlige lys er Nordjyllands største attraktion, og for mange opleves det bedst ved de nordjyske kyster og sandstrande. Er du ude efter sol & strand, så kig her, hvor du bl.a. finder oversigt over skønne badebyer og strande med Blå Flag.

Guides og inspiration til nordjyske oplevelser

Denne sektion er til dig, der allerede har en idé om, hvad du gerne vil opleve i Nordjylland - om det er et kulturelt ophold i Aalborg, sol og strand ved Vesterhavet eller noget helt tredje.

Tag også et kig forbi vores tips til Nordjylland med eller uden børn:

Familieferie
Ferie uden børn

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Wellness

I Nordjylland har vi højt til loftet og fuld fokus på at få tid til at leve. I Nordjylland finder du rig mulighed for forkælelse, afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness.

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.