Oplevelser i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af strand, fjord, byoplevelser, forlystelser og ikke mindst smuk natur

Ferieoplevelser i Nordjylland

Nordjylland er fuld af strand, fjord, byoplevelser, forlystelser og ikke mindst smuk natur

Oplevelser i Nordjylland

Ferie i Nordjylland handler om at nyde livet - tid til familien, tid til at grine, tid til at hygge, tid til forkælelse. Kort sagt tid til at leve.

Hvad skal ferien byde på? I Nordjylland har I alle muligheder for at nyde skøn natur, spændende kulturoplevelser, hyggelige byer og lækre lokale fødevarer og smagsoplevelser. Skal den stå på familieferie, aktiv ferie, wellness, fornøjelser eller bare ren afslapning i et sommerhus i 1. klitrække? Her er et udvalg af Nordjyske aktiviteter, attraktioner og seværdigheder og spændende oplevelser.

Fårup Sommerland

Attraktioner i Nordjylland

Nordjylland byder på oplevelser for både store og små - uanset vind og vejr! Find her et udvalg af de bedste attraktioner og seværdigheder, Nordjylland kan byde på.

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Her i Nordjylland er der tid og plads til at få pulsen op, til at grine, bade og til at leve.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Strand, Fjord og Natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Byferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af hyggelige havnebyer og købstæder. Hvis det hellere skal være storbyoplevelsen, så er Aalborg Nordjyllands hovedstad og byder på masser af puls - hele året rundt.

Wellness i Nordjylland

I Nordjylland har vi højt til loftet og fuld fokus på at få tid til at leve. I Nordjylland finder du rig mulighed for forkælelse, afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness.

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.