Oplevelser i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af strand, fjord, byoplevelser, forlystelser og ikke mindst smuk natur

Ferieoplevelser i Nordjylland

Nordjylland er fuld af strand, fjord, byoplevelser, forlystelser og ikke mindst smuk natur

Oplevelser i Nordjylland

Ferie i Nordjylland handler om at nyde livet - tid til familien, tid til at grine, tid til at hygge, tid til forkælelse. Kort sagt tid til at leve.

Hvad skal ferien byde på? I Nordjylland har I alle muligheder for at nyde skøn natur, spændende kulturoplevelser, hyggelige byer og lækre lokale fødevarer og smagsoplevelser. Skal den stå på familieferie, aktiv ferie, wellness, fornøjelser eller bare ren afslapning i et sommerhus i 1. klitrække? Her er et udvalg af Nordjyske aktiviteter, attraktioner og seværdigheder og spændende oplevelser.

Strand, Fjord og Natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Aktiv i naturen

Nordjyllands imponerende og varierede natur er skabt til outdoor oplevelser - til lands, vands og i luften. Prøv bl.a. de udfordrende MTB-ruter eller find de perfekte surf-bølger ved Vesterhavet.

Fårup Sommerland

Attraktioner i Nordjylland

Nordjylland byder på oplevelser for både store og små - uanset vind og vejr! Find her et udvalg af de bedste attraktioner og seværdigheder, Nordjylland kan byde på.

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Her i Nordjylland er der tid og plads til at få pulsen op, til at grine, bade og til at leve.

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Byferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af hyggelige havnebyer og købstæder. Hvis det hellere skal være storbyoplevelsen, så er Aalborg Nordjyllands hovedstad og byder på masser af puls - hele året rundt.

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Nordjysk kunst og kultur

Danmarks bedste nulevende kunstnere og kunsthåndværkere har bosat sig i Nordjylland. Derfor er der særdeles gode muligheder for at besøge gallerier og værksteder i det nordjyske ferieland. 

Wellness i Nordjylland

I Nordjylland har vi højt til loftet og fuld fokus på at få tid til at leve. Her er rig mulighed for forkælelse, afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness.