Familieferie i Nordjylland | VisitNordjylland

Familieferie i Nordjylland

Der er masser af ting at lave i Nordjylland for familien: man kan soppe i strandkanten, tumle med far og mor i klitterne og spise is på en havnemole - altsammen ferieoplevelser mange kan nikke genkendende til. I Nordjylland er der mange muligheder for at skabe dejlige ferieminder, der holder længe, for Nordjylland er et børnevenligt ferieområde med korte afstande og mange spændende og anderledes feriemuligheder for børnefamilier, både med små og større børn.

I Nordjylland findes der desuden rigtig mange attraktioner, museer og aktiviteter specielt for børn, og mange af dem er glimrende også på en regnvejrsdag, så uanset hvad I gerne vil opleve i ferien, har Nordjylland noget for jer, der er på familieferie.

Attraktioner for børn

I Nordjylland har vi masser af spændende attraktioner, hvor hele familien kan underholdes.

I Fårup Sommerland kan I sagtens få en hel dag til at gå, når I suser rundt i rutsjebaner, plasker rundt i Nordens største vandland eller nyder madpakken på de grønne områder. 

Er I mere til dyr, er der masser af dem i Aalborg Zoo, hvor du kan se dem blive fodret. Det samme gælder i Nordsø Oceanariet, hvor fiskene fodres af dykkere, og her kan I også kæle med en krabbe.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Det dejlige Fårup Sommerland er en oplevelse, som hele familien kan nyde sammen. Prøv den vilde 'Orkanen', svøm rundt i Aquaparken eller nyd en picnic på plænen. 

Aalborg Zoo

Verdens største landdyr, grønlandske isbjørne, farlige tigre, dyreunger i alle størrelser... Kom til Aalborg Zoo og få oplevelser ud over det sædvanlige, som hele familien vil elske.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Aktiviteter for børn

I Nordjylland er der altid noget at lave - uanset vejr!

Vi har her samlet nogle gode børneaktiviteter, som ikke nødvendigvis behøver at koste noget, så det er bare med at komme afsted.

Andre forslag kunne også være:

Oplev Nordjyllands smukke strande Her kan du bade og finde ravstykker, hvis du er rigtig heldig

Indendørsaktiviteter Her har vi lavet en liste over ting, som familien kan lave på fx regnvejrsdage

Hør gratis lydfiler om Nordjyllands historie Lyt til spændende fortællinger fra Nordjyllands historiske områder - både for børn og voksne

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort ligger midt i klitterne, direkte ud til det brusende Vesterhav - og med adgang til vandland, legeland, wellness og et væld af aktivitetsfaciliteter for hele familien.