Mariager fjord

Mariagerfjord

Som et bredt blåt bånd bugter Danmarks smukkeste fjord, sig dybt ind i ferielandet Mariagerfjord. Mellem flade enge, høje skråninger, forbi Hadsund til rosernes by, Mariager, forbi de smukke Bramslev Bakker og den storslåede Rold Skov, ind til vikingebyen Hobro. Mariagerfjord er et ideelt sted for afslapning og alle former for kulturel eller aktiv ferie.

 

Hvad enten du dyrker sejlads, lystfiskeri, surfing, vandski, badning eller bare holder af storslået natur, så er Mariagerfjord enestående til ferie og fornøjelser.

 

Besøg www.visitmariagerfjord.dk


 
 
 • Mad for alle marked i Mariager

  Kom og smag - Bliv inspireret - Gør en god handel. 5. juni byder Saltcenter Mariager på et fantastisk fødevaremarked. Pris kun 50,-/pers.

  50,00 DKK Book
 • 4-dages miniferie på Hotel Amerika Hobro

  3 overnatninger, mini-ferie med halvpension på Hotel Amerika - et hotel beliggende i et naturskønt område i Østerskoven ved Hobro med små grusbelagte stier ned mod Hobro Havn/Mariager Fjord. Pris i dobbeltværelse per person kr. 1380,-

  1.380,00 DKK Book
 • Miniferie i Mariager incl. lækker buffet

  Miniferie i Mariager på det hyggelige Hotel Postgaarden. Kom og oplev Rosernes By, Mariager med brosten og bindingsværk. 3 x overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet og 2 x 2 retters menu/buffet. Pris pr. person kun kr. 1625,-

  1.625,00 DKK Book

Guide til Mariagerfjord

Oplevelser i Mariagerfjord - Benyt kortet til at arrangere din næste ferie i Nordjylland, vi giver dig en guide til de bedste oplevelser i netop den by du ønsker at besøge, og du er sikker på at en masse uforglemmelige oplevelser ligger og venter på dig og din familie.

Overnatning i Mariagerfjord - Hoteller, feriehuse, campingpladser, Bed & Breakfast, kroer og feriecentre hvad enten du og din familie er til det ene eller andet er der et utal af muligheder i Nordjylland som bare venter på at blive opdaget.

Restauranter i Mariagerfjord - Hvad enten du er til gourmet eller de gode klassiske retter så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige restaurant til lige netop dit ønske og Nordjylland er fyldt med spændende smagsoplevelser.

#mariagerfjord på Instagram

Social links