Mariager fjord

Mariagerfjord

Som et bredt blåt bånd bugter Danmarks smukkeste fjord, sig dybt ind i ferielandet Mariagerfjord. Mellem flade enge, høje skråninger, forbi Hadsund til rosernes by, Mariager, forbi de smukke Bramslev Bakker og den storslåede Rold Skov, ind til vikingebyen Hobro og vikingeborgen fyrkat. Mariagerfjord er et ideelt sted for afslapning og alle former for kulturel eller aktiv ferie.Hvad enten du dyrker sejlads, lystfiskeri, surfing, vandski, badning eller bare holder af storslået natur, så er Mariagerfjord enestående til ferie og fornøjelser.

 

Besøg:www.visitmariagerfjord.dk

 

 

Book oplevelser i Mariagerfjord

Søg oplevelser

 

 

Guide til Mariagerfjord

Oplevelser i Mariagerfjord - Benyt kortet til at arrangere din næste ferie i Nordjylland, vi giver dig en guide til de bedste oplevelser i netop den by du ønsker at besøge, og du er sikker på at en masse uforglemmelige oplevelser ligger og venter på dig og din familie.

Overnatning i Mariagerfjord - Hoteller, feriehuse, campingpladser, Bed & Breakfast, kroer og feriecentre hvad enten du og din familie er til det ene eller andet er der et utal af muligheder i Nordjylland som bare venter på at blive opdaget.

Restauranter i Mariagerfjord - Hvad enten du er til gourmet eller de gode klassiske retter så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige restaurant til lige netop dit ønske og Nordjylland er fyldt med spændende smagsoplevelser.

#mariagerfjord på Instagram